burne i kratke ljubavi

Brzo su se pokajali: 6 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili u braku

0

Mnoge svetske zvezde iza sebe imaju brakove kojih se danas retko ko seća.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uglavnom su to bili pogrešni izbori partnera, zbog čega su se brzo pokajali i još brže razveli. Ipak, sve je ostalo zapisano i zabeleženo, pa je red da se podsetimo ko su bile prve ljubavi holivudskih zvezda pre nego što su postali slavni, piše Kurir.

 

Sindi Kraford i Ričard Gir

 

foto: Profimedia

Jedna od najlepših manekenki i holivudski glumac venčali su se 1991, a samo četiri godine nakon toga podneli su papire za razvod. Velika razlika u godinama bila je samo jedan od razloga zbog kojih ovaj brak nije funkcionisao. Na dan njihovog venčanja Sindi je imala 25, a Ričard 42 godine.

 

Svi su imali mišljenje o ovim raskidima: Slavni parovi čiji rastanak mnogi još uvek ne mogu da prebole

 

Džordž Kluni i Talija Balsam

 

Glumac je krajem osamdesetih započeo vezu s koleginicom, kojom se ubrzo oženio u Las Vegasu. Par je bio u braku od 1989. do 1993. godine. Kao glavni razlog za razvod oboje su naveli mladost i nezrelost.

 

Tom Kruz i Mimi Rodžers

 

foto: Profimedia

Pre braka s Nikol Kidman, koji je trajao čitavu deceniju, Tom je bio oženjen glumicom Mimi Rodžers. Venčali su se 1987, a već dve i po godine kasnije počeli su da žive odvojeno. Zvanični razvod obavljen je 1991, ali niko nikad nije saznao pravi razlog kraha.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Eva Longorija i Toni Parker

 

foto: Profimedia

Glumica je upoznala košarkaša 2004, a tri godine nakon toga odlučili su da stupe u brak. Eva je predala papire za razvod samo tri godine nakon venčanja zbog nepomirljivih razlika, nakon čega su krenule glasine da je košarkaš bio neveran i da mu je glumica pronašla stotine poruka od drugih žena.

 

Bred Pit konačno priznao: Najveća greška u mom životu? To što sam ostavio Dženifer zbog Anđeline

 

Kim Kardašijan i Kris Hamfriz

 

foto: Profimedia

Najpoznatija starleta na svetu i američki košarkaš bili su u braku samo 72 dana. Verili su se u maju 2011, a već tri meseca kasnije su se venčali. Tokom brakorazvodne parnice, koja je potrajala 536 dana, otkriveno je da je razlog za njihov razlaz neverstvo starlete, koja je ubrzo nakon toga ostala u drugom stanju s reperom Kanjeom Vestom.

 

Demi Mur i Fredi Mur

 

Sa 17 godina glumica se udala za muzičara, od kojeg se razvela nakon četiri godine. On je bio 12 godina stariji od nje, a iza sebe je već imao jedan propali brak.

 

makonda-tracker