blista!

Skoro dva meseca nije viđena u javnosti: Najnovije fotografije Amal Kluni munjevito se šire internetom

0

Fanovi Džordža Klunija i njegove supruge poslednji put su dobili priliku da je vide krajem oktobra, kada je ona bila zvezda Klunijeve tradicionalne žurke za Noć veštica.

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Danima su svi mediji pisali o lepoj Amal i njenoj interesantnoj odevnoj kombinaciji za tu priliku - otkačenoj haljini i frizuri po uzoru na lepotice iz disko ere.

 

Ovakve ih do sad nismo videli: Amal Kluni i Sindi Kraford na trendi i otkačen način oživele duh sedamdesetih (FOTO)

 

Međutim, od tad nismo čuli baš ništa o njoj i njenom porodičnom životu. Budući da je letos na svet donela blizance, da su je paparaci mesecima u stopu pratili i da je iza nje naporna godina, nije ni čudo što lepa advokatica i slavni glumac žele da se odmore od pažnje medija.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Međutim, pre nekoliko dana, američki paparaci uspeli su da fotografišu par Kluni na losanđeleskom aerodromu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Profimedia

Paparaci su, naime, spazili Klunijeve nakon što su doputovali u Los Anđeles iz Londona, gde su njihova deca pre šest meseci došla na svet.

 

Džordž Kluni zapanjio javnost: I moja Amal je bila žrtva seksualnog zlostavljanja

 

Džordž, Amal i samo jedna od njihovih beba, koja je leškarila u nosiljci za čije je nošenje bio zadužen srećni tata, izašli su iz privatnog aviona koji su za ovu priliku porodici Kluni pozajmili njihovi bliski prijatelji Sindi Kraford i Rendi Gerber, koji su ih i sačekali na aerodromu.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Amal je sve vreme bila nasmejana i, iako je bila obučena za udobno i dugo putovanje, još jednom pokazala da ne postoji prilika u kojoj ona ne izgleda sjajno.

 

Porodična idila!

makonda-tracker