novi šok

Najvažniji detalj je svima promakao: Uma Turman poručila Harviju Vajnstajnu da ne zaslužuje ni metak - ali to nije sve

1

Pre nekoliko dana, slavna glumica otkrila je da se i ona našla na meti Harvija Vajnstajna, koji je optužen za seksualno zlostavljanje više desetina slavnih lepotica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Sve do Dana zahvalnosti, glumica Uma Turman bila je uzdržana u komentarima vezanim za Harvija Vajnstajna, koji se našao u centru seks skandala u Holivudu i zbog kog je pokrenuta lavina šokantnih priznanja o zlostavljanju u filmskoj industriji.

 

Čim je progovorila o zlostavljanju, izdat je nalog za hapšenje: Čuvena veštica iz serije Čari ide u zatvor?

 

Međutim, kad je na Instagramu čestitala Amerikancima ovaj praznik, Turmanova je istakla da je i ona među Vajnstajnovim žrtvama.

 

 

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

 

- Srećan Dan zahvalnosti svima (osim tebi, Harvi, i svim tvojim opakim zaverenicima - drago mi je što ide polako, vi ne zaslužujete ni metak) - napisala je, između ostalog, glumica.

 

Svetski mediji preneli su da je glumica optužila Vajnstajna, ali mnogima je promaklo da je ona pomenula i opake zaverenike. Glumica nije objasnila jesu li i pomenute osobe bile uključene u seksualno zlostavljanje ili su prikrivale njegova nedela. Američki mediji spekulišu da je verovatniji ovaj drugi slučaj i nagađaju koji bi od Vajnstajnovih saradnika mogli biti opaki zaverenici.

 

Pozvao ju je u hotelsku sobu, ali... U jeku holivudskih seks skandala, priča o Dejvidu Švimeru ostavlja najlepši utisak

 

Među njima su ugledni advokati i zaposleni u Miramaksu, a sajt Quartz pominje čak i ime Kventina Tarantina, koji je nedavno u vezi s ovim slučajem izjavio:

 

- Znao sam dovoljno da uradim više od onoga što jesam - i dodao da je znao da je Harvi uradio, kako je istakao, neke od ovih stvari.

 

makonda-tracker