zatražila zabranu prilaska

Mučan raskid slavne oskarovke: Nakon kraha desetogodišnje ljubavi, glumici sledi teška borba za starateljstvo

0

Slavna glumica Dženifer Hadson i njen verenik Dejvid Otunga rešili su da stave tačku na ljubav nakon deset godina zajedničkog života

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznata pevačica i oskarovka Dženifer Hadson i nzin zaručnik, profesionalni rvač Dejvid Otunga prekinuli su vezu nakon 10 godina ljubavi i zajedničkog života.

 

Par navodno već mesecima pokušava da pronađe zajednički jezik i rastane se na najbezbolniji način. Međutim, to im ne polazi za rukom budući da imaju osmogodišnjeg sina Dejvida Daniela.

 

Veridbe koje kriju tajnu: 15 parova koji NIKADA neće stati na ludi kamen (FOTO)
 

U sve je uključen i sud koji se već bavi njihovim slučajem, prema rečima Dženiferinog predstavnika za medije. Pevačica je zatražila i dobila sudsku zabranu prilaska, tako da Dejvid neko vreme neće biti u mogućnosti da vidi ni nju, ali ni svog sina, jer ona smatra kako je to u interesu deteta.

 

Brat Dženifer Hadson izbo ljubavnika svoje supruge

foto: Profimedia

U međuvremenu se oglasio i Dejvid koji tvrdi kako već nedeljama vodi borbu s Dženifer oko starateljstva nad sinom, a njegov advokat sarkastično je dodao kako je oskarovka na sudu odlično glumila i sebe u celom slučaju prikazala kao žrtvu.

 

Dženifer Hadson: Oprostila sam ubici moje porodice!

 

Njihov raskid je šokirao sve koji ih poznaju, jer je par planirao venčanje, piše Daily Mail.

makonda-tracker