Tragedija

Brat Dženifer Hadson izbo ljubavnika svoje supruge

0
Simpson već ima istoriju porodičnog nasilja, a njihovu porodicu je 2008. godine zatekla i velika tragedija kada su ubijeni majka pevačice Dežnifer Hadson, brat i nećak
Dženifer Hadson, foto: Profimedia
Dženifer Hadson, foto: Profimedia

Stiven Simpson je tokom noći u ponedeljak pobesneo od ljubomore kada je u stanu kod supruge, sa kojom se razišao, zatekao njenog ljubavnika. Polubrat Dženifer Hadson završio je u pritvoru u Mičigenu nakon što je nepoznatom muškarcu više puta izbo lice, prsa i ruke nožem. 

Novi spot Dženifer Hadson pogledajte OVDE.

Policija još nije sigurna da li je meta napada bila njegova žena ili njen ljubavnik, ali je sigurno da će mu biti suđeno za provalu i pokušaj ubistva. Inače, Stiven već ima istoriju porodičnog nasilja. Bio je na uslovnoj nakon što je u prošlosti nekoliko puta uhvaćen, a nedavno zbog napada na svoju surpugu. 

Zašto je Dženifer najbolja gazdarica na svetu, pročitajte OVDE.

- Žena se zaključala u kupatilo dok on nije otišao - stoji u izveštaju policije.

Komšija koja je čuo buku, pronašao je izbodenog čoveka u lokvi krvi kako doziva pomoć. Osumnjičeni se sam prijavio policiji, a žrtve će se oporaviti.

- Mislio sam da će umreti svakog trenutka, jer je krvi bilo svuda. Izgledalo je strašno - rekao je sused, dodavši da je Simpson i dalje dolazio i supruzi lupao na vrata. Simpson, koji se proslavio kao učesnik šou programa American Idol i Hudson imaju istog oca, a 2008. godine prošli su kroz strašnu tragediju.

Naime, majku pevačice, njenog brata i nećaka ubio je Villijam Belfour, bivši suprug njene starije sestre Julije. Belfur je ovaj zločin počinio zbog Julijine veze sa drugim muškarcem, a ubio ih je u porodičnoj kući u Čikagu. Osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu.

makonda-tracker