preterao

Konačno je jedan potvrdio: Čovek kog su svi voleli optužen za zlostavljanje, a način na koji je priznao sve je zgrozio

0

Glumac koji je optužen da je masturbirao pred koleginicama objavio je skandalozno saopštenje.

 

A post shared by 7Watchlist (@7watchlist) on

 

OVE PRIČE SU TAČNE. U to vreme sam mislio da je u redu to što radim, jer ja nikada nisam nijednoj ženi pokazao moj penis, a da je prethodno nisam pitao. I to je tačno.

 

Ovaj govor danas ima potpuno drugačije značenje: Kevin Spejsi priznao svoje grehe na dodeli Oskara 2000?

 

Ali kasnije sam shvatio da, kada imaš moć nad nekom osobom, tvoje pitanje da ti pogledaju penis nije pitanje, to za njih predstavlja zahtev. Moć koju sam imao nad ovim ženama je činjenica da su mi se na neki način divile i ja sam vitlao tom moći neodgovorno. Žalim zbog svojih postupaka i učim iz njih. Svestan sam posledica. Juče sam naučio koliko se ove žene koje su mi se divile loše osećale".

 

 

A post shared by ?Mutado Pintado? (@mutadopintado) on

 

Si Kej je poručio i da je nakon godina i godina priče, misleći na stand-up, "rešio da se povuče na duže vreme i posveti se slušanju".

 

Dejna Min Gudman i Džulija Volov navele su da su sa komičarem imale poslovni sastanak, i da ih je pitao da li može da im pokaže penis.

 

"Skinuo je gaće pre nego što smo stigle da odgovorimo, skinuo se potpuno go i počeo da masturbira," opisale su one za američke medije. Ebi Škakner ispričala je da je zvala Luija telefonom na jedan nastup, a da je on počeo da masturbira dok su razgovarali, i da je "jasno čula sve što se dešavalo".

 

makonda-tracker