konačno se oglasio!

Svi su čekali reakciju njenog ljubavnika, prijatelja i kolege: Evo šta je Harison Ford rekao nakon smrti princeze Leje

0
Kako je nedavno sama Keri priznala, pre 40 godina ona i Harison Ford nisu odoleli jedno drugom i imali su strastvenu tajnu vezu, uprkos velikoj razlici u godinama i njegovom braku.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zbog toga su, razumljivo, sve oči bile uprte u glumca koji je s njom igrao u kultnim filmovima serijala Zvezdani ratovi.

 

Pristala je na to da mu bude druga i nadala se da će se razvesti zbog nje: Nakon 40 godina otkrivena afera koja trese Holivud!

 

Keri Fišer, glumica koja je udahnula život jednoj od najpopularnijih junakinja u istoriji filma, preminula je u 60. godini.

 

Dok su čitali reakcije njenih kolega na ove tragične vesti, sve je zanimalo kako se oseća Ford, s kojim je Keri imala strastvenu aferu. On je prvog dana po objavljivanju vesti o Kerinoj smrti ostao nem, a danas se oglasio istakavši da mu glumica već nedostaje.

 

foto: Profimedia

Bila je jedinstvena, živela je svoj život hrabro", počeo je Ford.

Glumac nije propustio priliku da saopšti Kerinim najbližima da učestvuje u njihovom bolu.

 

- Moje saučešće njenoj ćerki Bili, majci Debi, bratu Todu i mnogim prijateljima. Svima nam mnogo nedostaje - naglasio je Harison Ford.

 

Poslednji intervju Keri Fišer bio je i njen najiskreniji: Sramota me je, sada se osećam krivom

 

Šezdesetogodišnja glumica, koja se proslavila ulogom princeze Leje u filmovima serijala Zvezdani ratovi, doživela je infarkt tokom avionskog leta iz Londona do Los Anđelesa.

 

foto: Profimedia

Ubrzo je hospitalizovana, a u medijima su se se pojavili navodi da je njeno stanje stabilno. Ispostavilo se da to, nažalost, nije bio slučaj.

 

 

makonda-tracker