Uvek postoji nada

Dirljive reči irskog zavodnika: Pirs Brosnan tvrdi - znam kako pronaći ljubav ponovo (FOTO)

0

Pirs Brosnan nikada nije preboleo smrt voljene supruge Kasandre. Ona je u 43. godini preminula od raka jajnika. I danas sa puno ljubavi govori o njoj, iako u drugom brako (što nikada nije ni sanjao da će mu se dogoditi)...

 

Keli Smit

foto: Profimedia

Upoznali smo se kada sam bio, baš poput Filipa kojeg sam tada glumio, izgubljen. Tada sam već tri godine bio udovac i samohrani otac. Keli je stub naše porodice, stub mog života i svakog joj dana ponavljam koliko je volim. Govorim joj koliko je lepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje."

Njihova priča potpuno je netipična, a upoznali su se na žurci u Meksiku, u koji je Keli došla kao reporterka u želji da napravi intervju sa Tedom Dansonom.

 

Prvog susreta prisetila se 2001. godine, iste godine kada su se i venčali, u intervjuu za "People" magazin:

Visok, crn i zgodan, sve što žena može da poželi. I onda taj pogled i iskre u očima. Pomislila sam - vau!"

Prvi zajednički izlazak imali su nekoliko dana kasnije, a tada je Brosnan pokazao i svoju romantičnu stranu - seli su i gledali zvezde, a on ju je čvrsto držao za ruku.

Vatromet u našim glavama, pesma Kenija Loginsa... Razgovarali smo do tri sata ujutru i tada sam shvatila zašto je toliko seksi drugim ženama."

A osećaji su bili obostrani.

U svakom kutku ove zemlje osećao sam se usamljeno bez nje, a onda sam joj poslao avionsku kartu kako bismo mogli biti zajedno. Jednostavno smo bili savršeni jedno za drugo. Da sam tražio milion godina, ne bih mogao pronaći takvu ženu kao što je Keli."

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker