Uvek postoji nada

Dirljive reči irskog zavodnika: Pirs Brosnan tvrdi - znam kako pronaći ljubav ponovo (FOTO)

0

Pirs Brosnan nikada nije preboleo smrt voljene supruge Kasandre. Ona je u 43. godini preminula od raka jajnika. I danas sa puno ljubavi govori o njoj, iako u drugom brako (što nikada nije ni sanjao da će mu se dogoditi)...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prva supruga Pirsa Brosnana, Kasandra, preminula je u 43. (1991. godine) od raka jajnika. Irski zavodnik tada je bio uveren da više nikada neće pronaći ljubav, niti da će više ikada stati pred oltar. Za tren postao je udovac, ali i samohrani roditelj tada osmogodišnjeg Šona.

Najteže je kada gledaš kako propada neko koga voliš, kako ga bolest izjeda. Tuga te jednostavno razdire i ona postaje deo tvoje psihe."

foto: Profimedia

Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav. Uvek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Uprkos svemu, uspomena na Kasandru i njenu borbu sa rakom nikada neće biti zaboravljena", izjavio je Pirs, koji je tri godine nakon Kasandrine smrti ipak uplovio u novu romansu, sa Keli Smit sa kojom je danas u braku 16 godina, i kojoj svakoga dana iznova govori koliko je voli.

Životna priča – Pirs Brosnan: Dobri duh holivudskih brežuljaka


Inače, ubrzo nakon rođenja napustio ga je otac, a potom i majka, koja je otišla da radi u Londonu. Pirs Brosnan živeo je sa bakom i dedom, spavajući na trošnom metalnom krevetu u pansionu. Oca je upoznao tek 1984. godine, kada je snimao televizijsku seriju "Remington Steele", i tada su proveli samo jedno popodne zajedno.


Težak period ponovio se i 2013. godine, kada je od iste bolesti kao i Kasandra preminula njihova ćerka Šarlot, koju je ona dobila u bivšem braku baš kao i sina Kristofera, a Brosnan ih usvojio.

foto: Profimedia

U intervjuu za "Esquire" govorio je o tim najtežim trenucima:

Nakon ovih gubitaka za mene je čaša uvek na pola prazna. Tamni, melanholični irski pas savremena na vreme sedi pored mene."

Pirs Brosnan nakon smrti ćerke: Vera je jedino što ostaje kad vam je srce crna rupa


Osim Keli, u životu mu je itekako pomogla vera.

Odgajan sam kao katolik i uvek ću to biti, iako ne podržavam sve crkvene odluke. Molitva mi je bitna, kao i odlazak na misu. Isto tako, verujem i u život posle smrti."

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker