SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE

I on je bio optužen za seksualno uznemiravanje: Vudi Alen stao na stranu reditelja koji je deklarisan kao silovatelj (FOTO)

0

Režiser Vudi Alen prokomentarisao je dugogodišnje seksualno predatorsko ponašanje kojim je holivudski mag Harvi Vajnštajn zlostavljao na desetine žena.

Takođe ne želite da sve to dovede do lova na veštice. Do salemovske atmosfere u kojoj će svaki tip koji namigne ženi u kancelariji biti optužen za seksualno uznemiravanje. To takođe nije u redu", rekao je Alen, čime je izazvao gnev američke javnosti. 

Bila sam dete kada me je pozvao u svoj apartman: Anđelina Džoli i Gvinet Paltrou progovorile o seksualnom zlostavljanju najmoćnijeg holivudskog producenta

 

Podsećanja radi, Vudi Alen je bio optužen za seksualno uznemiravanje devedesetih godina prošlog veka. On je optužen da je seksualno uznemiravao sedmogodišnju Dilan Farou, ćerku njegove tadašnje devojke Mie Farou, ali su optužbe povučene. Mia je potom ostavila Alena jer je ušao u vezu sa njenom usvojenom ćerkom Sun-Ji Previn, sa kojom se na kraju i oženio.

 

Najveću podršku tokom seksualnog skandala devedesetih Alen je dobio upravo od Vajnšajna, čija je kuća "Miramaks" producirala nekoliko Alenovih filmova.

 

Dilan je ponovo optužila Alena za seksualno uznemiravanje u otvorenom pismu Njujork Tajmsu 2014. godine.

makonda-tracker