zvezde u problemu

Pitao me da li hoću da ga gledam dok se tušira: Holivudski mag seksualno zlostavljao glumice (FOTO)

0

"Iako nastojim da budem bolji, znam da će put biti dug"...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američki producent, Harvi Vajnštajn, koji je sarađivao sa brojnim svetskim imenima našao se u centru skandala zbog niza optužbi za seksualno zlostavljanje iznesenih u istrazi "New York Timesa".

 

Očekivala je milione ali ostale bez i jednog dolara: 60 godina mlađe udovice Hjua Hefnera nema u testamentu (FOTO)

 

Nekoliko njegovih žrtava izašlo je u javnost s pričom o seksualnom zlostavljanju, a jedna od njih je i poznata glumica Ešli Džad, koju je producent pre 20 godina pozvao na poslovni sastanak da bi je dočekao u kućnom ogrtaču. Pitao ju je je li voljna da ga izmasira, a onda joj ponudio i da ga gleda dok se tušira.

 

foto: Profimedia

- Kako da pobegnem odavde što je pre moguće i pritom ne uvredim Harvija Vajnštajna? - zapitala se tada Džadova koja je bila na početku karijere.

 

Ovu je priču ispričala u intervjuu za Variety 2015., ali tada nije otkrila o kome je riječ. Tom je prilikom rekla: "Seksualno me uznemiravao jedan od najmoćnijih i najpoznatijih šefova u industriji. Bio je jako vešt i stručan. Pozivao me u svoj hotel na ručak, a zatim bi me dočekao u sobi. Bilo je to toliko odvratno. Neprestano me pozivao, a ja sam odbijala".

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker