nisu se ni poznavali, ali...

O njemu je pričala s gorčinom: Užasan način na koji je Hju Hefner iskoristio Merilin Monro

0

Osnivač magazina Plejboj sahranjen je pre nekoliko dana pored groba Merilin Monro, zahvaljujući čijim fotografijama u velikoj meri duguje svoj vrtoglavi uspeh. Malo je poznato, međutim, da se njih dvoje nikad nisu sreli.

 

Kada su nju pitali o tome, odgovorila je:

Nikad nisam dobila ni hvala od onih koji su zaradili milione na fotografijama gde sam gola. Morala sam čak da kupim primerak da vidim sebe”.

Nikad nije voleo nijednu osim nje: Najromantičniji ljubavni čin u svetu slavnih i danas mami suze (FOTO)

 

Sistem je uradio svoje s Merilin Monro i ona je umrla u 36. godini. Imala je novac, ali ne mnogo. Mnogo više novca je zarađeno posle njene smrti na račun njenog imena, a čak i danas možete videti proizvode sa njenim likom.

A onda, 1992. godine grob pored Merilinog je bio na prodaju, a Hefner ga je kupio za sebe govoreći da će njih dvoje zauvek deliti krevet. Mrtva Merilin nije komentarisala ovo.

 

Hju i Merilin se nikada nisu upoznali.

 

foto: Profimedia

Ona nikada nije pristala ni na šta: od fotki na kojima je gola, do toga da bude sahranjena pored njega. Nikada je nije pitao. Nije je nikada ni pozdravio.

Žena koja je ceo život živela zbog ljubavi završava sa Hefom. Čovekom koji je ceo svoj život proveo ignorišući žene, a završio je kao heroj koji se borio za građanska prava. Ne znam da li ijedna priča definiše se*onju više od ove. Počivaj u moći, Norma Džin.”

Sarin tekst stekao je veliku popularnost i do sada ga je podelilo više od 60 hiljada ljudi, a lajkovan je više od 100 hiljada puta.

 

makonda-tracker