hajka na tviteru

Ovo je već druga veza koju je navodno uništila: Fanovi (bivšeg) poznatog para za razvod krive njihovu lepu koleginicu

0

Kris Prat i Ana Faris su, nakon deset godina ljubavi i osam godina braka, odlučili da se rastanu, a obožavaoci slavnog para za sve krive samo jednu osobu: njihovu zgodnu koleginicu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Nakon što su Ana i Kris na svojim profilima na društvenim mrežama objavili da je njihovom braku došao kraj, mnogi obožavaoci slavnog para reagovali su na društvenim mrežama. Veliki broj njih sumnja da je do razvoda došlo spontano i smatraju da je u sve prste umešala glumica Dženifer Lorens, s kojom je Prat igrao u filmu Putnici (2016).

 

Deset godina im je ceo Holivud zavideo na sreći: Poznati glumački par objavio da se razvodi

 

Tokom promocije ovog ostvarenja, mnogi su komentarisali da su glumci previše bliski, ali je Ana Faris, supruga Krisa Prata, javno odbacila mogućnost da je njen dragi vara.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Međutim, ime Dženifer Lorens svima je palo na pamet istog trenutka kad je (bivši) par objavio da se razvodi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Obožavaoci para koji je punu deceniju važio za jedan od najzaljubljenijih u svetu poznatih na Tviteru su komentarisali da ćemo uskoro sigurno čuti da se Prat i Lorensova zabavljaju, kao i da je nakon gledanja zajedničkih intervjua glumca i Dženifer Lorens bilo očigledno da će se Kris uskoro razvesti.

 

Mnogi bi sve dali za fotografiju sa Dženifer Lorens, a on je ismeva: Glumac pronašao URNEBESAN način da se našali s koleginicom (FOTO)

 

Plavokosa lepotica je, inače, već neko vreme u vezi s režiserom Daronom Aronovskim, a niko od pomenutih zvezda nije se oglašavao povodom nagađanja da su se Lorensova i Prat zaljubili.

 

 

Ono što je posebno interesantno jeste da je pojedini optužuju i za raskid veridbe Lijama Hemsvorta i Majli Sajrus 2010. godine.

 

 

makonda-tracker