BLISTA!

Preširok džemper usred kalifornijskog leta: Prve fotografije Gven Stefani otkad je objavljeno da nosi blizance (ne) otkrivaju mnogo

0

Pre nekoliko dana, američki mediji javili su da bivša pevačica grupe No Doubt (47) čeka četvrto i peto dete, a ona i dalje mudro ćuti...

foto: Instagram
foto: Instagram

Otkad je u vezi s Blejkom Šeltonom, Gven Stefani izgleda srećnije nego ikad.

 

5 poznatih mama koje su podigle prašinu: Dojenje u javnosti - da ili ne? (FOTO, ANKETA)

 

Nakon neočekivanog razvoda od Gevina Rozdejla, slavna pevačica nije javnosti predstavila nijednog novog muškarca u svom životu, sve dok njeno srce nije osvojio zgodni Blejk.

 

 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

 

Svetski mediji javili su pre nekoliko dana da je srećni par iznenadila Gvenina trudnoća, a njihova radost biće dvostruka s obzirom na to da pevačica navodno nosi blizance!

 

Gven se ovim povodom nije oglašavala, a njene najnovije fotografije pokazale su ona definitivno krije nešto od fanova...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Slavna pevačica, koja je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, već više od mesec dana nije objavila fotografiju na kojoj joj se vidi stomak, već uglavnom bira selfije.

 

Sva crvena izdanja Gven Stefani (FOTO)

 

Ono što je posebno interesantno jesu njene najnovije paparaco fotografije, koje su nastale početkom prošle sedmice. Na njima Gven nosi predimenzionirani džemper - uprkos činjenici da se nalazi u Vestvudu u Kaliforniji i da su temperature izuzetno visoke!

 

Iako nije pokazala stomačić, pevačica je nešto otkrila svojim obožavaocima: ona prosto zrači odličnim raspoloženjem. Jesu li za to zaslužne dve neočekivane babe? Vreme će pokazati!

 

makonda-tracker