svi su u šoku

Još jedna salva uvreda na račun pokojnog pevača Linkin parka: Ubio se jer je bio kukavica

0

Nakon što je objavljeno da se Čester Benington obesio u svom domu, njegova supruga objavila je niz šokantnih tvitova, a sada se oglasio i jedan njegov kolega.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brajan Velč, gitarista kultne grupe Korn, putem društvenih mreža istakao je da se razbesneo jer je Čester izvršio samoubistvo. Razlog nije samo to što su bili prijatelji.

 

Ohrabrivala sam ga da se ubije i varala ga s kolegom iz benda: Supruga pevača Linkin parka sat vremena nakon njegove smrti zgrozila svet

 

- Čester mi je bio stari prijatelj, mnogo puta smo se družili i imam drugare koji su bili bliski s njim, ali ovo me je stvarno razbesnelo. Kako ti ljudi mogu da pošalju takvu poruku svojoj deci i obožavaocima?

 

On je istakao da mu je više muka od samoubistava.

 

 

A post shared by Brian Welch (@brianheadwelch) on

 

- Lično sam se borio s depresijom i mentalnim bolestima i pokušavam da budem saosećajan, ali je to teško kad popi**iš. Ovo je previše. Dići ruke od sopstvene dece, obožavalaca i života - to je kukavički - napisao je Velč.

 

On je istakao da mu je žao što je Čester mrtav i moli Boga da ga uzme u svoje naručje i jednog dana ponovo spoji s njegovom porodicom.

 

Nije imao kome da se poveri, to ga je proganjalo 30 godina: Da li je seksualno zlostavljanje razlog Česterovog samoubistva?

 

Velč je zatim na Instagramu objavio da pokušava da se oporavi od šoka tako što se priseća srećnih uspomena, pa je objavio jednu fotografiju kojom je Čester izmamio osmeh njegovoj ćerki Džini.

 

 

A post shared by Brian Welch (@brianheadwelch) on

 

makonda-tracker