mislila je na svaki detalj

Ima 80 miliona, a kupuje na popustu: Prva nekretnina Kendal Džener definitivno nije ono što biste očekivali (FOTO)

0

Nakon što je napunila 18 godina, mlada manekenka odlučila je da se osamostali, a već tri godine kasnije odlučila je da proda svoj prvi stan...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Prvi dom lepe Kendal Džener bio je luksuzni stan u Vestvudu, u Los Anđelesu, a polusestra Kim Kardašijan pazarila ga je po sniženoj ceni od 1,25 miliona američkih dolara.

 

Ona jednostavno ne ume da se obuče loše: Ovo je sve u čemu je Kendal Džener viđena otkad je kročila u Kan (FOTO)

 

Reč je o glamuroznom stanu koji ima čak tri kupatila i iz kojeg se pruža predivan pogled na grad.

 

Iako bi mnogi očekivali da će Kendal, kao što su po osamostaljivanju učinile njene sestre, kupiti neku glamuroznu vilu, ona se zadovoljila stančićem u luksuznoj zgradi.

 

Ono što čini ovaj stan posebnim jeste da deluje veoma udobno iako ima izuzetno šik i neutralan dekor, bez agresivnih ukrasa i umetničkih dela. Boje su prilično usklađene i sve deluje podređeno uživanju i opuštanju - ogromna ugaona garnitura, simetrično postavljene lampe i pažljivo birane sobne biljke.

 

Kendal Džener na pruge, za brilijantni povratak 90-ima: Boy look kojem nije izostao ni zalizani paž (FOTO)

 

Iako ne znamo koliko često Kendal boravi u kuhinji - bilo da eksperimentiše pored šporeta, bilo da uživa u đakonijama, jedno je sigurno: svaka domaćica mašta o ovakvom kutku. I ova prostorija, kojom dominiraju bela boja i metalik tonovi, veoma je praktična, a njen dizajn je moderan.

 

Posebno je interesantna spavaća soba i udoban krevet s bogatim baldahinom...

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker