hvatajte beleške

Ona jednostavno ne ume da se obuče loše: Ovo je sve u čemu je Kendal Džener viđena otkad je kročila u Kan (FOTO)

0

Mnogi su primetili da su manekenke ove godine veće zvezde Kanskog festivala nego glumice, ali jedna od njih je najbolja u privlačenju pažnje. Njeno oruđe - moda, moda, moda!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Da će nam pružiti nekoliko dana uživanja u vrhunskoj modi bilo je očigledno već prve večeri 70. Filmskog festivala u Kanu.

 

Međutim, malo je poznato da je Kendal već skoro pun mesec u ovom prelepom francuskom gradu, gde uživa u noćnom provodu, glamuroznim partijima, plažama, prestižnim restoranima... i za svaku priliku ima prikladan autfit.

 

Greška koju nijedna žena ne sme da napravi nikad i nigde: Kendal Džener uništila najzanimljivije kansko izdanje ove godine (FOTO)

 

Ona je u međuvremenu radila i na jednoj humanitarnoj reviji, provela mnogo vremena na skupocenim jahtama i baš svaki put izazvala opšte oduševljenje korisnika društvenih mreža, modnih stručnjaka i svojih obožavalaca.

 

Potrudili smo se da za vas izdvojimo baš sve u čemu je Kendal Džener viđena otkako je sletela u ovaj grad. Udobno se smestite, prelistajte našu galeriju i hvatajte beleške - od nje može mnogo da se nauči!

 

1 / 24 Foto: Profimedia

 

Pogledajte još:

 

Tako to rade modni kameleoni: Nakon ultraglamuroznog izdanja u Kanu, Rijana održala njujorški čas o stritstajlu (FOTO)

 

Da se zna ko je kraljica: Ranija od Jordana stigla u Kan i kao od šale zadivila sve zaljubljenice u modu – pa čak i Naomi Kembel (FOTO)

 

Sve je zanimalo kako je trudnoća uticala na njeno telo: O kanskom izdanju Irine Šajk još dugo će se pisati (FOTO)

 

Na ovoj haljini Kejt Midlton može samo da joj zavidi: Marijana Mateus u izdanju zbog kojeg je ceo Kan uzdisao (FOTO)

 

makonda-tracker