važna životna lekcija

ZBOG SINA SE ODREKAO LUKSUZA: Dom slavnog turskog glumca više podseća na seosku kuću nego na vilu (FOTO)

4

Poznati Kemal iz serije "Porodica moga oca" u detinjstvu nije imao previše novca, te je i svog sina želeo da nauči važnoj životnoj lekciji o skromnosti.

 

 

 

A post shared by Melis İnal (@melissinal) on

 

Gluma nije profesija o kojoj sam sanjao, u nju su me naterale životne okolnosti," ističe glumac koji je, kaže, mir i strpljvost nasledio od oca, a od majke bogat unutrašnji život. Nakon očeve smrti godinama sam patio, kao i cela porodica. Izgubio sam mušku figuru i zatvorio u sebe. Polako sam postajao asocijalan, ali sam znao kako nešto moram da uradim. Bio sam u poslednjem razredu srednje kad sam video oglas za pozorišni kurs. Tako je počelo. Pozorište mi je pomoglo da prevaziđem gubitak i da se promenim. Ono je bilo moj doktor. I posle od tog doktora nisam odustajao.

 

 

A post shared by Melis İnal (@melissinal) on

 

A i brkovi koji mu daju mačo izgled i po kojim je prepoznatljiv nisu, kaže, njegov izbor:

 

Turske zvezde u centru skandala: Sukob gigantskih razmera o kome bruje mediji (FOTO)

Moj otac je nosio brkove i veoma su mu dobro stajali. Ali ja nisam razmišljao o njima sve dok nisam počeo da snimam serije. Naime, morao sam da ih pustim zbog jedne uloge, a oni su onda odredili ceo moj profesionalni život. Iako kažu da mi dobro stoje, kad ne snimam, brijem ih. "

 

A post shared by Melis İnal (@melissinal) on

 

A post shared by Melis İnal (@melissinal) on

 

 

 

 

makonda-tracker