zlato od poda do plafona

Hoće li Bela kuća imati SOBU ZA ULEPŠAVANjE? Trampovi za SAMO NEKOLIKO sati promenili enterijer čuvene rezidencije, ali tu nije kraj (FOTO)

0
Samo nekoliko sati nakon što je položio zakletvu i postao 45. predsednik SAD-a, Donald Tramp nije započeo rešavanje političkih pitanja već - promenu enterijera.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkad su Amerikanci dobili novog predsednika, tamošnji mediji spekulišu šta bi sve Tramp mogao da promeni u državnom uređenju, ali značajan deo pažnje dobila je još jedna tema: kako će izgledati Bela kuća kada se u nju usele Donald i Melanija Tramp.

 

Donela si poklon, izgovorila je Mišel a onda je usledila neprijatna situacija: Otkriveno šta je Melanija Tramp poklonila Obami! (FOTO)

 

Tako su oni više od dva meseca spekulisali i otkrivali sve zanimljivije detalje, a jedan od njih je da će se u Beloj kući ubuduće nalaziti soba za glamur. U njoj bi, navodno, prva dama trebalo da dobije najbolji mogući beauty tretman.

 

foto: Profimedia

- Melanija želi sobu s najboljim mogućim osvetljenjem, što će posao nas kao kreativnog tima učiniti mnogo efikasnijim jer osvetljenje može da popravili ili uništu izgled - istakla je za US Weekly pre nekoliko dana šminkerka Nikol Bril.

 

foto: Profimedia

Ispostavilo se da je jedna od spekulacija vezana za promenu enterijera Bele kuće tačna: Donald Tramp ju je uveo već prvog dana!

 

Nastavak i fotografije pogledajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker