Miranda Viđak i Stefan Kapičić: Ljubavni kutak za najluđu noć

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

draga

31-12-2011 14:36h
Stan im je simpatican kao i njih dvoje,cekaonica na zel.stanici,
mracan tunel,idealan prostor za uzgajanje
pecuraka,mracno,bezzivotno,sterilno,hladno,kao i njih dvoje.Boje zidova suvise prenaglasene za jako mali prostor toliko dominiraju da ne vidis nista sem tog crvenila i jeftinih kaubojskih postera.

La

31-12-2011 16:45h
Stan je totalno bezveze uredjen! Njih dvoje su bezeveze par!

lili

01-01-2012 21:30h
koliko zlobe i ljubomore u ljudima, strasno!! stan je simpatican, kao i oni.. malo jeste proaznjikav, ali su par koji se cesto seli i putuje, sigurna sam da je to razlog. Veliki pozdrav za divan par :)

jasna

03-01-2012 16:53h
za nekoga ko tvrdi da se bavi modom...katastrofa...previse mracno...prazno...nista ni sa cim...totalni izostanak ideja i kreativnosti...ne razumijem zasto se uopste objavljuju ovakvi clanci i sta to ima da se pokaze u tom stanu...???

svetlana

03-01-2012 17:05h
ne znam za njih kao par, ali stan je gubljenje dragocjenih kilobajta...

Mirela

10-05-2012 06:58h
Evo sta se desava kad se ljudi zanesu eksperimentisanjem sa bojama. Ne boje se svi zidovi u tamne nijanse jer tako cela prostorija izgleda mracno, nego maksimalno jedan da da sarm prostoriji. U tom slucaju jastucici u toj nijansi i ostali detalji imaju smisla, ovako imam utisak da se davim od teskobe tamnih boja.

AR

24-01-2013 21:28h
Stan je bezveze. Totalno bezveze. Pise da je u centru i to mu je jedini plus. Sve jeftinjara. Sterilno. To i nije njima dom nego mjesto za prespavati kad su u Bg.

mamamia

21-02-2013 08:06h
jednom rjecju grozno

milka

03-01-2014 12:45h
..surovo,prosto zastrašujuće..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: