kao bajka

Zelena oaza mira skrivena od očiju javnosti: Zavirite u nestvarno lep dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

0

Pevačica i glumac svoju sreću su pronašli u mirnom delu prestonice.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Već godinama Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

 

U braku su od 2011. i dele jednu ćerku Ninu, mada ne kriju da priželjkuju proširenje porodice.

 

Svoj privatni život vešto skrivaju od radoznalih očiju javnosti; tek ponekad fanove na društvenim mrežama obraduju deleći fotke koje prikazuju svakodnevnicu slavnog para.

 

Popularna pevačica i glumac dugo su živeli u centru Beograda, a onda su jednoga dana odlučili da svoje porodično gnezdo sviju u nešto mirnijem delu grada.

 

Naime, oni su pazarili prelepu kuću u prestoničkom kraju Šumice, a kako navodi izvor blizak paru, ova promena nije im lako pala.

 

– Bilo im je teško da napuste centar grada jer je to bilo njihovo uporište godinama – rekao je svojevremeno pomenuti izvor za "Scenu".

 

Jedan od glavnih uslova koji su Jelena i Ivan imali jeste taj da kuća ima sopstveno dvorište, u kom će moći da uživaju sa svojom naslednicom.

 

I zaista, u svom novom domu u Šumicama pronašli su sve što se poželeti može; kuća je okružena predivnom travnatom površinom, a dvorište je okruženo raskošnim tujama koje na prirodan način zaklanjaju porodičnu intimu od pogleda sa ulice.

 

Bosiljčić i ćerka Nina naročito uživaju čitajući u prirodi, dok odmaraju na ležaljkama ili ljuljašci koje njihovu baštu čine još posebnijom nego što već jeste.

 

Ono što se posebno izdvaja na ovoj kući jesu velika stakla koja, osim što u enterijer unose dašak modernog minimalizma, pružaju veliku količinu dnevne svetlosti i pogled na zelenilo.

 

Drveni parket i kožna garnitura u tamnobraon boji u dnevnu sobu unose dozu starinskog luksuza, a detalji u vidu šarenih jastučića razbijaju monotoniju i osvežavaju prostor.

 

Kuhinja je izrađena u prefinjenom francuskom stilu u potpuno beloj boji – ova boja prisutna je i u velikom broju detalja kao što su lampe i noćni stočići, koji u njihov dom unose posebnu vedrinu.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelena Tomašević proslavila 40. rođendan

 

makonda-tracker