"teška" je 124 miliona, ali...

"GDE ona to živi?", "Zašto glumi sirotinju?", "Moramo da joj kupimo TV": Glumica iznenadila fanove izgledom njenog doma

0

Holivudska glumica Dru Barimor podelila je dirljiv snimak nastao dok je gledala svoj film iz devedesetih, ali svi o njemu pričaju jer je pokazala neočekivan enterijer

Dru Barimor u svom domu
Dru Barimor u svom domufoto: Wiese/face to face / Face to Face / Profimedia

Američka glumica Dru Barimor podelila je na Instagramu snimak nastao dok je gledala svoj stari film – komediju "Svadbeni pevač", u kojoj je igrala s Adamom Sendlerom krajem devedesetih, a tada je slučajno otkrila i delić svog doma.


Onaje bila veoma emotivna i čak pustila suzu, a ovaj snimak bio je njena svojevrsna novogodišnja čestitka za njenog prijatelja Sendlera, s kojim je sarađivala više puta.


Napravili smo tako dobar film. Mnogo te volim. Srećna Nova godina!

 


I dok je većina njenih fanova raznežena time kako je Dru regovala kada je videla na televiziji svog film, drugima je zapalo za oko u kakvoj kući glumica živi.

"Moj bedni stan izgleda luksuznije, gde je ona to?", "Toliko je opsednuta svojim poslom, da glumi i privatno, trenutno sirotinju", "Šta se ovo dešava, uznemiren sam time koliko je ova kuća bedna", "Zašto Dru ima ovako mali televizor?", "Zašto si u narkomanskoj jazbini?"... neki su od komentara njenih pratilaca.

 

Dnevna soba Dru Barimor
Dnevna soba Dru Barimorfoto: drewbarrymore/instagram

Dru se preselila iz Los Anđelesa u Njujork kada se udala za Vila Kopelmana, a ostala je na Istočnoj obali nakon razvoda 2016. godine kako bi njena deca Oliv i Frenki bili blizu oca.

 

U Njujorku i oko njega ima više nekretnina, a radne dane provodi u stanu na Menhetnu i u više navrata je pokazala na TikToku i Instagramu kako izgleda enterijer njenog doma u Njujorku.

@drewbarrymore

Show me your room before and after you clean it… I’ll go first!

♬ original sound - Drew Barrymore

 

Koliko je poznato, sve kuće i stanovi Dru Barimor su, iako odišu toplinom i porodičnom atmosferom, luksuzni i koštaju po više miliona.

"Možda jednostavno voli starinsku dekoraciju", "To što neko ima novac ne znači da mora da se razbacuje", "Meni je zapravo slatko što živi kao sav običan svet" kažu fanovi Dru Barimor kojima se dopada što se glumica ne razmeće bogatstvom.

 

Dru Barimor ima više nekretnina u svom vlasništvu
Dru Barimor ima više nekretnina u svom vlasništvufoto: face to face / Face to Face / Profimedia

Bogatstvo Dru Barimor procenjeno je na 124 miliona dolara, a ona je odrasla pred kamerama budući da je ćerka čuvenih glumaca Džona Drua Barimora i Džejd Barimor, odnosno unuka glumaca Džona Barimora i Dolores Kostelo.

 

Glumom se bavi od malih nogu, pa je tako još kao tinejdžerka imala pozamašnu poslovnu biografiju i multimilionski imetak.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

3 greške u uređenju enterijera

 

makonda-tracker