zanimljiv ugao

Neki joj aplaudiraju, drugi su – ŠOKIRANI: Roditeljska odluka Dru Barimor koja je podelila mame i tate (ANKETA)

0

Slavna glumica Dru Barimor otkrila je svoju roditeljsku lekciju koja nije baš svima po volji, a neki joj poručuju i da je tužno to što čini svojoj porodici

foto: EPA-EFE/JEREMY PIPER
foto: EPA-EFE/JEREMY PIPER

Slavna američka glumica Dru Barimor, za razliku od većine roditelja širom sveta, ovih dana ne razgleda prodavnice igračaka. Ona, naime, ne traga za poklonima za svoju ćerku Oliv (10) i sina Frenkija (8) jer ih njena deca ne dobijaju za Božić.


Kako je priznala glumica, poznata po nekonvencionalnim metodama vaspitanja, njen glavni cilj jeste da joj deca postanu kvalitetni ljudi i veruje da će time doprineti tako što im neće kupovati poklone. Umesto materijalnih darova, ona njima pruža putovanja i nova životna iskustva.

 

Mislim da ćemo svi zajedmo pamtiti mesta, fotografije i iskustva, to je ono što im želim – rekla je Dru Barimor za Entertainment Tonight.


Roditelji na društvenim mrežama različito su reagovali na njenu odluku – neki veruju da glumica ima odličnu ideju, dok je drugi kritikuju.

 

Dru Barimor
foto: EPA/BALLESTEROS

Jedna mama poručila je Dru da je tužno što decu lišava velike radosti i da životne lekcije i nova iskustva mogu da stiču cele godine, a da je trenutak kad dete ugleda baš ono što je želelo ispod jelke nešto što se dešava jednom u 365 dana.


Kad sam bila mala, toliko bih se uzbudila zbog poklona ispod jelke da nisam mogla da spavam noć ranije. Bilo je magično otvoriti poklon i dobiti kućicu za lutke o kojoj maštaš cele godine. Kad si stariji, božićni pokloni nisu toliko uzbudljivi i zato decu nikad ne bih lišila radosti koju oni donose – poručila je jedna mama.

 

 

 

makonda-tracker