prelepo

Ušuškan u centru Dorćola, dugo skrivan od očiju javnosti: Ovo je stan Anice Dobre - od detalja zastaje dah

0

Svaki kutak pažljivo je dekorisan, a po detaljima se vidi da je u njega uloženo mnogo truda i ljubavi 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Naša poznata glumica Anica Dobra pred domaćom publikom je dugi niz godina, a njene maestralno odigrane uloge postale su njena lična karta. Ogromne uspehe nizala je kao veoma mlada, a čini se da je u poslednjih nekoliko godina ponovo krenula da radi punom parom.

 

Iako je veoma popularna, Anica se retko kada u javnosti pojavljuje ako za to nema poseban i dobar razlog. Godinama je svoju privatnost držala daleko iz zatvorenih vrata svog doma, u koji je bilo gotovo nemoguće ni na trenutak zaviriti.

 

 

Ipak, njena ćerak Mina, pre izvesnog vremena, dala nam je priliku da zavirimo u dom poznate glumice koji se nalazi ušuškan u samom srcu Beograda na Dorćolu.

 

Ako je sudeći prema onom što nam je lepa Mina pokazala, stan je prostran, sa velikom terasom na kojoj glumica tokom letnjih dana uživa u ispijanju omiljenih napitaka. Najslađe priče vode se baš tu, prijateljski razgovori, ali i uživanje sa ljubimcem, mačkom koju svi ukućani obožavaju.

 

 

U domu Anice Dobre može se videti nameštaj koji je kombinacija modernog i rustičnog, u bež i krem boji, ali sa primesama nekih vedrijih, koje celom domu daju poseban šarm. 

 

1 / 6 Foto: Instagram / knife_afterdark

 

Stan je opremljen pažljivo izabranim detaljima kao što su lampe, slike na zidovima, ogledala, ramovi itd. Glumica je ćerku Minu Sovtić dobila u braku sa biznismenom Miodragom Sovtićem, a Mina se nedavno udala za izabranika Luku Nikolića.

 

Bonus video:

 

Kako da se rešite mirisa ribe?

 

 

 

makonda-tracker