PRELEPO

Preko leta vila na Majorki, a zimi planinska kuća u Alpima: Koja nekretnina Ane Ivanović se vama više dopada?

0

Luksuzno opremljene vile mesta su na kojima Ana i Bastijan uživaju sa svojom dečicom 

Nekretnine Ane Ivanović u Alpima i na Majorci su san snova
Nekretnine Ane Ivanović u Alpima i na Majorci su san snova foto: Instagram / anaivanovic

Naša poznata teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger povukli su se iz profesionalnog sporta i odlučili da se posvete jedno drugom i svojim mališanima.

 

Oni su mnogo novca uložili u različite nekretnine, ali ne žale, jer im je uživanje u zajedničkom vremenu veoma važno.

 

Kako bi imali mesto na koje mogu da odu i leti i zimi Ana i Bastijan su odlučili da kupe dve kuće, jednu u Alpima, drugu  na Majorki. Obe nekretnine su luks opremljene i imaju sve što im je potrebno kada dođu da uživaju u porodičnom odmoru.

 

 

Ipak, njihov glavni dom se nalazi u Vestendorfu, selu koje se nalazi u Austriji. 

 

Nekretnina u kojoj provode deo zimskog vremena je prelepa planinska kuća u Alpima. Kako oboje vole skijanje i sport ovo im predstavlja način da i tokom zime uživaju u super provodu na snegu i planinskom vazduhu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Njihova planinska kuća smeštena je visoko među okolnim planinama na sunčanoj visoravni, ovo selo deluje kao sa razglednice. Vestendorf ima samo oko 3.500 stanovnika, ali je popularna turistička destinacija i leti i zimi – kao skijalište i kao destinacija za pešačke ture.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Vila se prostire na 400 kvadrata i navodno je koštala oko 3,5 miliona evra. Osim što je skijaška staza u blizini u dvorištu se nalaze tereni na kojima porodica i tokom leta može da uživa.

 

Ceo dom uređen je minimalistički, u beloj, bež, sivoj boji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Kada je u pitanju kuća na Majorki, ovu nekretninu je Ana kupila dok još nije bila u braku sa Bastijanom. Ipak, dosta ljubavi i vremena su uložili kako bi je zajedno sredili baš po njihovom ukusu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Za naselje Son Vida kažu da je jedno od najlepših u Španiji, ali i da je mirno, pa je idealno za Anu i njenu porodicu budući da ne voli mnogo da se eksponira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Poznati par je kupio i jahtu kojom se često voze po moru i uvalama i koriste priliku da odu daleko negde gde mogu da budu van domašaja javnosti. To luksuzno plovilo navodno je koštalo 400.000 evra i ima dve spavaće kabine, kupatilo i kuhinju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Kuća ima veliku terasu na kojoj Ana sa decom često provodi vreme u igri, ali i opuštajući se uz dobru knjigu ili vežbanje. Odatle se pruža prelep pogled na morsko plavetnilo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Španski mediji su ranije pisali da je Ana vilu platila 4,5 miliona evra, s tim što je kasnije za renoviranje dala još oko dva miliona.

 

 Imanje ima nešto manje od 6.000 kvadrata, a vila se prostire na 950 m2. Kuća između ostalog ima pet spavaćih soba i četiri kupatila, a u dvorištu su bazeni i teniski tereni.

 

Bonus video:

 

Kako Ana nosi farmerice pogledajte u videu koji sledi 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker