dom iz snova

Samo održavanje BAZENA košta kao STAN U BEOGRADU: Zavirite u LUKSUZNU VILU Nemanje Matića

1

Nemanja Matić je jedan od naših najboljih fudbalera koji trenutno živi u Engleskoj, tačnije u Mančesteru.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nemanja Matić je naš proslavljeni fudbaler koji uživa u braku sa supugom Aleksandrom, sa kojom ima troje dece, sina Filipa i ćerke Teu i Aniku.

 

Nemanje važi za velikog dobrotvora i humanog čoveka, a odmah po prelasku u engleski klub, uselio se u raskošnu vilu koju je uredio u dogovoru sa suprugom.

Luksuzan dom porodice Matić je jedna trospratnica koju krase veliki prozori i ogromna teretana koja gleda na dvorište. Ovakve kuće se viđaju u Srbiji na Dedinju i Senjaku.

Enterijer kuće je uređen sa stilom, masivan nameštaj svetle boje i kamin zauzimaju centralno mesto u dnevnoj sobi. Dvorište je u potpunosti prilagođeno deci, te se tamo nalaze ljuljaške, klackalice i tramboline.

Ova kuća poseduje i bazen, a zanimljiva je činjenica da održavanje na godišnjem nivou košta koliko i manji stan u Beogradu. Takođe, vila poseduje saunu i đakuzi, tako da je sve podređeno uživanju porodice.

Ovakav luksuz retko ko može da priušti, a Nemanja Matić uskoro planira da završi karijeru, pa se postavlja pitanje gde će porodica živeti i da li će napustiti ovu raskošnu vilu.

 

 

makonda-tracker