skupo i sređeno

Ovakav raskoš ne može svako da priušti: Piksijeva ćerka pokazala luksuzan dom u kojem živi

0

Anja Valente u blagoslovenom stanju je i trenuntno čeka treće dete sa svojim izabranikom Hugom Valentom, ali je sada iznenadila pratioce veličinom svog garderobera.

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Ćerka Dragana Stojkovića Piksija, Anja Valente pozirala je u svom garderoberu i tom prilikom na Instagram podelila fotogarfiju na kojoj se nazire njen trudnički stomak. Ono šta je posebno interesantno jeste to što su svi zapazili koliko je deo za njenu odeću veliki. 

 

Na fotografiji se video i sav luksuz doma u kojem živi, odnosno u ovom slučaju garderober u kojem je sve pod konac sređeno. Pretežno je obojen u svetle nijanse te su preovladavale bež i bela boja, dok je pod bio nešto tamniji. 

 

Anja Valente
foto: Instagram Printscreen

 

Anjinom suprugu Hugu Valenteu i njoj je ovo treće dete. Oni su 2016. godine dobili pevu ćerku Indiju Rouz, da bi 2019. dobili i drugu naslednicu Kasiju Gizu.

 

Piksijeva ćerka Anja živi u Parizi i često je bila do jednog trenutka vrlo aktivna na društvenim mrežama, ali je odjednom sve to prestalo, te su pratioci tek kasnije odtktili da je svemu tome razlog - trudnića.

 

Inače, Piksi ima još jedn ćerku Andreju koja je takođe u drugom stanju.  

 

 

makonda-tracker