MAGIČNI ENTERIJER

Za više od 4 miliona prodao je čarobni dom u BOHO stilu: Zavirite u nekadašnju luksuznu VILU glumca Miše Kolinsa

0

Miša je za uređenje interijera angažovao eminentne dizajnere, a ova kuća ima posebne prostorije za pisce, meditaciju, hidromasažu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Markantni američki glumac Miša Kolins prepoznatljiv po ulozi u hit seriji "Supernatural" koja se prikazivala čak 12 godina širom sveta. Pored primarnog zanimanja dramskog umetnika, Miša je uplovio i u producentske i književne vode, a njegova poslednja knjiga poezija nosi naziv "Some Things I Still Can’t Tell You".

 

Kolins je u braku sa suprugom Viktorijom Vantoč dobio naslednika Anaksimandera Kolinsa sa kojima je porodično gnezdo napravio u Holivud Hilsu, prekrasnoj vili u čarobnom BOHO stilu, ali su nedavno odlučili da je prodaju za 4.550.000 dolara.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Luksuzna kuća ima 3.472 kvadratnih, 4 spavaće sobe i 5 kupatila.

 

Posebne karakteristike uključuju glavnu kuću sa 3 spavaće sobe, kuću za goste, prostorije uz bazen, kabinu za pisce, sobu za meditaciju, hidromasažnu kadu, ugrađeni roštilj i kuhinju i privatnu baštu sa povrćem.

 

Kolins je kao cenu prvobitno naveo 3,9 miliona dolara, ali je na kraju odlučio da je proda za manje novca.

 

Iako mnogobrojne svetske zvezde za svoj dom biraju baš Los Anđeles, Miša je dalje u dilemu gde će nastaviti svoj život, a s obzirom na to da je rođen u Bostonu nije isključeno da će se vratiti svojim korenima.

 

Miša Kolins vila u boho stilu
foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker