Jelena i Aleksandar Gajšek: Kutak u kom vladaju pesma i igra

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Karleuša

28-11-2011 14:40h
Neukusno i još mačka na stolu!Brrrr

monja

25-11-2011 22:49h
meni je stan sasvim ok, odise nekom toplinom, i to sto macka gazduje govori o domacinima, da su dobri ljudi cim vole zivotinje :) od mene su dobili peticu!

Marija

25-11-2011 10:28h
Poprilicno neukusno, pogotovo onaj milje uz moderne stolice... Mislim da je ovo najgori stan koji ste slikali.

SARA

23-11-2011 14:31h
Kakav haos... Macka na stolu, domacica na sudoperi...

Mira

22-11-2011 23:56h
Ne dopada mi se! Domaćini su simpatični, ali nekako mi ovakav stan više ide uz neke penzionere... Čini se da su pokušali bezbroj stilovca da uklope- roze zidovi, oslikana dzezva(dobro- to je detalj...), nameštaj u tamnim bojama- a i deluje prilično glomazno i neudobno... Ja eto ne mogu da izdvojim nijedan detalj da mi se svideo, ali valjda zato ovo i nije moja kuća :)))))))))

tanja

01-09-2012 18:07h
Mnogo su dragi ljudi,bas ih postujem, da mi ne zamere, ali stan im je lose uredjen za moj ukus. Neskladno, i bas iznenadjujuce s obzirom da su oni fino obrazovani i da su imali mogucnost da puno putuju a i da priuste finije komade namestaja.

Tanja

29-05-2013 05:11h
Meni se cini da samo nedostaje malo sobnog bilja koje bi doprinelo toplini doma( zelena boja i grncarija )

Beogradjanka

22-02-2014 14:40h
"Divno" :((( macka sedi na stolu za kojim se ruca......masina za pranje vesa u kuhinji;((((( vrlo "higijenski" , nema sta....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: