Mileva Pavlović: Kutak za ženske priče

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 14

bobica

31-10-2011 00:16h
Strasno i prestrasno!Zena koja je bila bliska predjasnjoj vlasti, koja je tako dobila sve sto je imala i jos dobija nazalost...nasla da nam drzi slovo o sredjivanju, kuvanju. Koliko zena moze sebi da priusti stan posle razvoda, dosta njih ni u braku, nove stvari, nekuvanje, bacanje posteljine i slicne gluposti. Nekima je bolje da usta ne otvaraju...makar i doktorirali na filozofiji. Pametniji su kada cute!

tea

31-10-2011 23:01h
eeeeeeeeeeeeee ajde sad da svi lepo cistimo svoje dvoriste,ko ima sta da komentarise bilo ciji nacin zivota,nek zivi kako zeli to je njeno pravo a i nase takodje,pa ako cemo posteno nije sve u kuvanju ako joj se moze pa neka je........zivot je lep ajde da nas nevodi zloba i ljubomora.

Ceca

30-10-2011 08:17h
Mislila bih da je zena intelektualac, dok nisam procitala za rernu i sporet. Sacuvaj Boze! Ja ne volim da kuvam, ali mi je zadovoljstvo da skuvam svom detetu, a cemu ova majka uci dete? Uzas!!!

zeza

25-10-2011 22:58h
Al' ga ova...Ja, koja kuvam svaki dan za 4 odrasle osobe, ne potrosim 2kg soli za pola godine

Velma

26-10-2011 01:03h
Da li ste nekad culi da neka zena drzi na sporetu cipele
a u rerni cizme,ja nisam.

maki

27-10-2011 17:24h
majko božija, kada joj zasmeta posteljina ona je baci i odmah kupi novu. blago njoj, gde ona živi.

branka

01-11-2011 19:52h
ona stalno spominje neko sarenilo od boja u stanu,ja nista ne videh osim jednog crvenog zida.mada je stan lepo uredjen

Komentator

09-11-2011 09:08h
Citat : "Inače, nas dve najviše volimo da se, kada nakon pet sati dođemo iz škole, nikome ne javljamo telefonom i same uživamo. Zagrlimo se u našoj ugaonoj garnituri, gledamo televiziju ili dremamo. Taj ćošak je naše mesto u kojem se mazimo i spavamo. Kad nismo tu, onda smo za kompjuterom".
Gospodja obozava da cita a sama kaze da posle dolaska kuci lencari ispred televizora i kompjutera.

Citat: "koja obožava da čita, pa su u njenom stanu na svakom zidu police sa zanimljivim knjigama".
Na slikama se vidi samo nekoliko knjiga u dnevnoj i decijoj sobi.

Ne cita ta nista, klasicna sponzorusa.

Ana Vranić Gajić

30-04-2012 12:21h
Volim da procitam ponesto o osobama koje su originalne, van stereotipa, obrazovane, i tvorci svog zivota. Sa stilom, ocigledno. A novca imaju, sto i sebi i ucesnicima foruma od srca zelim. Mudroscu se zove osobina da svoj zivot kreitrate, osmisljavate i zivite onako kako zelite. Sto vam vise uspeva, onda ste mudriji i organizovaniji. Ne volim da kritikujem, nalazim mane odnosno zavidim. Poenta zivota i smisao je kvalitet. Zavist to svakako nije. Dama o kojoj je rec je neosporno postigla taj sklad, i to zavredjuje svakako pohvale.

radmila

11-06-2012 00:24h
Boje nisu usaglasene I to mi odaje utisak nesredjenosti I loseg ukusa. Najvaznije je da se ukucani u takvom ambijentu osecaju prijatno, meni ne prija.

Mirjana Atanaskovic

18-07-2012 17:48h
Dragu Milevu i njenu sestru sam imala prilike da upoznam licno i to vrlo davno.Kulturne, fine i vrlo drage osobe su moji utisci.Ozlojedjenost zbog nase lose finansijske situacije nije merilo kojim treba meriti tudj nacin zivota. Za mene su obe sestre bile dame od stila.

ketty

25-02-2013 23:33h
Nema nista firmirano a aparati Boschovi!!! Zanimljivo,bas je profitirala posle razvoda!

Jasna

06-08-2013 11:35h
Danasnje mlade i "poznate" zene su sve iste: ne vole da kuvaju, imaju puno knjiga, slika i rade na sebi!!!! Sama ta uniformnost govori da pripadaju
malogradjanskom polusvetu koji danas preovladava. Sta je sa mladim profesorkama, lekarkama, pekarkama, zemljoradnicama MAJKAMA koje ne drze cizme u rerni i ne grle se celo popodne sa cerkom (uzgred, i to nije sasvim preporucljivojer je preterano, ako je uopste tacno)? Sta je sa onima koji
odistinski rade,postuju i prepoznaju sustinski bitne stvari,a nemaju stan?
Nista!

tanja

20-09-2013 22:19h
Obozavam milevu divna je.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: