zvao je sve koje poštuje

BEZ LORENE I BEZ MNOGO KOLEGA: Darko Lazić otkrio zašto proslava krštenja njegovog sina nije okupila pola estrade

0

Na jučerašnjoj proslavi krštenja sina Darka Lazića pevač je odgovorio na sva pitanja koja su kopkala predstavnike medija

foto: Kurir/ Ana Paunkovic
foto: Kurir/ Ana Paunkovic

Popularni pevač narodne muzike i njegova verenica Marina Gagić juče su upriličili veliko slavlje povodom prvog rođendana i krštenja sina Alekseja, a proslavi je prisustvovao veliki broj gostiju. Ipak, tu nije bila najvažnija gošća — Darkova ćerka Lorena, koju je dobio u braku s pevačicom Anom Sević.

 

Kako je on otkrio medijima, Lorenina mama ne voli velika okupljanja ovih dana zbog pandemije virusa korona, pa njegova mezimica neće biti uz mlađeg brata.

 

Bilo je primetno i da nisu baš sve Darko zvanice poznate ličnosti, a on je u razgovoru s novinarima otkrio koje zvezde je pozvao na slavlje.

 

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić Za Kurir

 

Nisam zvao malo kolega! Zvao sam one koje zaista poštujem i volim i s kojima se družim. Milica Pavlović je došla prva, oduševila me je, hvala joj, treba da dođe Tanja Savić, Tamara Milutinović, Kaća Grujić, Andreana Čekić, kuma, Aca Lukas će doći kasnije, naravno — istakao je Darko za Mondo.

 

 

makonda-tracker