MINIMALISTIČKI STIL

BEZ TRUNKE GLAMURA I SUVIŠNIH DETALJA: Jednostavna i udobna vila Džejsona Stejtama i Rouzi Hantington-Vajtli sigurno će vas oduševiti

0

Jednostavno uređena kuća slavnog para pleni krajnje jednostavnim stilom!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni glumac akcionih filmova Džejson Stejtam i manekenka Rouzi Hantington-Vajtli, koji su u vezi već skoro celu deceniju odlučili su da prodaju svoju kuću u Kaliforniji, piše Lepa&Srećna.

 

Stejtam se proslavio ulogama u filmovima Transporter, Plaćenici, Adrenalin i Smrtonosna trka, dok je Rouzi obožavana kao Viktorijin anđeo i slava je prati i sad kad je u penziji.

 

Ova fanastično uređena nekretnina kupljena je pre deset godina za upola manje novca i to u vreme kad su glumac i manekenka još krili svoju vezu od javnosti.

 

Zdanje je poznato pod imenom Crna kuća, zahvaljujući fasadi od drveta prefarbanog u crno, ali je unutrašnjost svetla i maksimalno svedena.

 

foto: Profimedia

Glavni deo kuće sastoji se od tri spavaće sobe i tri kupatila, uz prostrani dnevni boravak iz dva dela, modernu kuhinju i trpezariju. Spektakularan detalj je kamin oko kojeg je čitav zid dekorisan drvetom, a pogled iz svih prostorija je izuzetan.

 

Međutim, poseban dragocen dodatak je zaseban apartman za goste koji uključuje spavaću sobu i kupatilo i smešten je na gornjem nivou.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Uz fantastičnu terasu, ukućani i gosti mogu da uživaju i na privatnoj plaži na koju vodi zadnji ulaz. Dupla garaža, specijalni sistem osvetljenja i audiovizuelni sistem čine ovaj dom u Malibuu posebno atraktivnim na tržištu. Ukupna površina premašuje 370 kvadratnih metara.

 

 

makonda-tracker