pošteno su se zabavili

MILIONI LJUDI JOJ SE SMEJU: Kim Kardašijan objavila provokativnu fotografiju iz svoje luksuzne vile, a svi su gledali samo u OVAJ NEOBIČAN DETALJ (ANKETA)

0

Najpoznatija TV zvezda na svetu želela je samo da promoviše svoj novi proizvod, eventualno dobije komplimente na račun svog izgleda, ali svakako nije ni slutila da će baš ovo biti glavna tema nakon što objavi fotku iz doma.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najpoznatija u čuvenoj porodici Kardašijan — njihova nekrunisana kraljica Kim podelila je juče s pratiocima na Instagamu fotografiju nastalu u njenom kupatilu, kako bi promovisala novi veš koji ona potpisuje.

 

Reč je o dubokim gaćicama i topu sive boje, a Kim je iskoristila priliku da detaljno piše o boji i teksturi svog veša, o tome kako je rastegljiv itd. Ispostavilo se, međutim, da to nije interesovalo mnogo njenih fanova. Oni su, naime, želeli da znaju gde se to Kim nalazi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Ispred nje je, kao što vidimo četkica za zube, na desnoj strani fotografije vidi se slavina, levo je nešto što liči na kadu... što je sve navelo na zaključak da se Kardašijanova nalazi u kupatilu. Ali iza nje vidimo — bračni krevet. Ako pogledate malo dalje, videteće iza nje nešto što liči na nameštaj za dnevnu sobu.

 

 

Zbog toga se veliki broj komentara pored ove fotografije odnosi na činjenicu da, iako žive u vili vrednoj vrtoglavih 60 miliona dolara, Kim Kardašijan i Kanje Vest nemaju vrata. Najveći broj komentatora pita se kako Kim i Kanje odlaze tamo gde i car ide peške, kao i imaju li imalo privatnosti.

 

Ovo nije prvi put da nesvakidašnji enterijer doma Kardašijan-Vest privlači pažnju javnosti. Naime, nakon što se par uselio u ovu kuću, korisnici društvenih mreža bili su zbunjeni time što u njoj maltene nema nameštaja.

 

1 / 12 Foto: Youtube Printscreen, vogue

 

 

 

 

makonda-tracker