njegov ukus se oseća u svakom kutku

PORTRETI SULTANA, TELEVIZOR VELIČINE ZIDA I CIPELARNIK KOJI NEĆETE ZABORAVITI: Popularni fudbaler otvorio vrata svoje vile vredne 10 MILIONA DOLARA

0

Nemački fudbaler turskog porekla Mesut Ozil pokazao je kako izgleda njegov londonski dom i ostavio fanove bez reči.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je rođen i odrastao u Nemačkoj, Ozil je uvek bio i više nego ponosan na svoje tursko poreklo. To se, bez sumnje, oseća na svakom koraku njegove vile u Londonu, čija je vrata otvorio za potrebe jedne televizijske emisije.

 

Dnevni boravak jedne od svojevremeno najvećih zvezda evropskog fudbala čini nameštaj koji je u Englesku stigao direktno iz Turske, uključujući i ogromnu ugaonu garnituru, a posebno je zanimljiv sam ulaz u prostoriju. Na vratima dnevne sobe se, naime, nalazi Ozilov logotip, koji čine njegovi inicijali.

 

foto: Youtube Printscreen

Da je Mesut Ozil i dalje večiti dečak svedoči prostorija koju je namenio isključivo igranju video-igara! U ovoj sobi nalazi se televizor veličine zida u kojem fudbaler ima i konzole za igre, a u emisiji je pokazao kako igra popularnu fudbalsku igru i koristi, naravno, igrača napravljenog po njegovom liku.

 

foto: Youtube Printscreen

Jedan od interesantnijih detalja u dekoraciji Ozilovog doma svakako su umetničke slike s likovima osmanlijskih sultana, a zaljubljenicima u sportsku opremu i modu najviše pažnje privući će fudbalerov cipelarnik, u kojem se nalazi čak pedeset pari patika.
 

Više fotografija pogledajte u galeriji.

 

1 / 10 Foto: Youtube Printscreen

 

 

makonda-tracker