idealno mesto za život

DOM STJEPANA HAUSERA U ISTRI JE PRAVI RAJ NA ZEMLJI: Poželećete i vi da boravite u ovoj luksuznoj kući nadomak mora (FOTO)

1

Kada je završio sa američkom turnejom, Hauser se vratio u svoj glamurozni dom, koji je opremio po sopstvenom ukusu.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Muzičar Stjepan Hauser ostvario je svoj dugogodišnji san, pa se u maju prošle godine uselio u novu luksuznu kuću u blizini Pule. Stjepan je, nakon brojnih svetskih poslovnih avantura, dočekao povratak u idilično okruženje svog glamuroznog zdanja.

 

Stjepan Hauser vratio se s američke turneje i sada dane odmora provodi u svojoj vili, te neretko u društvu prijatelja uživa u brojnim aktivnostima. Iako je već ranije pokazao svoju velelepnu nekretninu, očito se zaželeo Istre i doma koji je opremio po svom ukusu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 

"Evo, našao sam napokon neku svoju oazu. Jedno osam godina bili smo na turneji po svetu, konstantno, hektično, jurnjava, ludnica, nikad da imaš nekog vremena za sebe, da predahneš, da udahneš, malo da se okreneš sebi i da počneš malo uživati u svemu stečenom. Džabe ti sav uspeh i sva lova ovog sveta ako ne stigneš uživati u tome. I ja sam odlučio napokon početi živeti život onako kako treba", izjavio je ranije.

 

 

makonda-tracker