domovi poznatih

DOM U KOM JE SVE PODREĐENO SINU NIKOLAJU: Zavirite u porodično gnezdo Nikoline Kovač i Saše Kapora!

0

Punih pet godina mladi pevački par živi na Voždovcu u stanu koji su s merom opremili kako bi njihov sin Nikolaj, zbog koga su praznični ukrasi i postavljeni pre vremena, imao dovoljno prostora za igru.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Na poslednjem, osmom spratu moderne zgrade u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu vlada posebna atmosfera.

 

- U oktobru 2013. godine doselili smo se u ovaj stan, pre toga smo živeli u Belvilu na Novom Beogradu. Nismo imali dilemu oko kupovine nekretnine jer su naši kumovi gradili ovu zgradu i oni su predložili da osmi sprat bude porodični, odnosno da ne može baš svako da kupi stan na ovom spratu. Ovde smo svi naši. Predivan nam je komšiluk, mislim da bolji ne bismo nigde našli - kaže pevač, a odabirom nekretnine zadovoljna je i njegova supruga.

 

foto: Zorana Jevtić

- Super nam je ovde jer nam je sve u neposrednoj blizini. U naselju Stepa Stepanović ima vrtić, osnovna škola, kafići, teretana, dom zdravlja, kozmetički saloni, a tu nam je i omiljeni restoran, u koji često odlazimo. Prednost je i što je ovde uvek svež vazduh, što je posebno dobro za decu. Lepo smo se uklopili u okruženje jer smo ranije živeli u Belvilu, a tamošnji koncept je sličan ovome. Već neko vreme razmišljamo i o kupovini kuće, ali za to je još rano. Zasad nam je ovaj kutak dobar i dovoljan - ispričala je Nikolina za Glossy pre godinu dana.

 

foto: Zorana Jevtić

Pevačica se u prestonicu Srbije doselila još dok se takmičila u "Zvezdama Granda" 2011. godine i brzo se uklopila u ritam Beograda, mada joj i dalje nedostaje rodno Sarajevo, gde živi njena porodica.

 

foto: Zorana Jevtić

- Kad sam došla u Beograd, prvo sam živela kod moje sestre Dragane na Bežanijskoj kosi, pa sam se posle osamostalila i preselila u stanu u tom istom naselju, a kasnije sam počela da živim sa Sašom. Nisam imala problem da se prilagodim Beogradu jer volim da upoznajem različite ljude. Odrasla sam u Sarajevu, gradu koji je multikulturalan, gde žive ljudi različitih nacionalnosti. Mada, drugačiji je šmek i fluid u mom rodnom gradu nego u Beogradu. Ovde se mnogo brže živi, dok Sarajevo ima mogo više meraka. Ja sam to zadržala u sebi, ali odlično sam prihvatila i ovaj tempo života - dodaje Nikolina.

 

foto: Zorana Jevtić

Iako su u ovom stanu već pet godina, supružnici do sada nisu imali dovoljno vremena da se posvete adaptiranju svog doma, u koji su se, kako kažu, preselili na brzinu, pa će uskoro morati da promene neke stvari i delove nameštaja u stanu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker