DOM POZNATIH

Iva Štrljić: Devojački kutak na krovu Beograda

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

Lili

17-03-2018 13:10h
Mogla je bar da obrise prasinu na svim tim drvenim gredama kad se vec slikala za novine. A toliko se u tekstu hvali kako zna sve da radi.

Rita

17-03-2018 13:15h
Izgleda prasnjavo , da i ne govorim o cudnim lutkama na krevetu, ne bi nikad rekla da tu zivi mlada zena vec neki cudak !

Milan

17-03-2018 15:01h
@Rita
Nije to prašina nego smola. Ima i kod mene na drvenariji i ne može se oprati. Jedino šmirgla, "feniranje" i bajcovanje..a to baš i nije posao za žensko. Ja musko pa me mrzi

ImaFora

17-03-2018 15:14h
@Rita
Braon drvenarija je problematicna jer na oko deluje Ok a kad sevne blic onda cvrc. Jedino da covek ide po stano i seva blicem povremeno :=

Rafe

17-03-2018 13:25h
Dama i svakom smislu sto je danas retkost.

Nenad

17-03-2018 13:45h
Figurice , pletene kosarice , igracke ...brrr , ludilo brale

DejanBgd

17-03-2018 14:50h
Originalno i kul, baš mi se sviđa. Iva mi je jako simpatična ( i pored cipela verovatno br 44 :) ) a jedino joj zameram što pokušava da se uklopi ( čini mi se) u BG prosek koji je zapravo daleko ispod nje. To je svet starleta ( amaterskih i profesionalnih) , polusveta, parazita i foliranata. Iva može bolje od toga jer verujem da ima šta da ponudi svetu osim silikonske zadnjice i duck lips ( sa čim ona nema veze nego samo opisujem taj polusvet).

Ana

17-03-2018 16:05h
Ne znam, zatecena sam, toliko je svuda I'ma, na svakoj proslavi, manifestaciji, dogadjaju, pre I posle...toliko SE Trudi da fizicki lici na pevacice...a u stvari samo jedna neudata I bez dece, kuceta I maceta cetrdesetogodisnjakinja.

Ponosna četrdesetogodišnjkinja

17-03-2018 21:31h
@Ana
Sa izgrđenim integritetom da je zlobni komentari ne "pomere" i dovoljno zrela da zaštiti sebe . A ti i dalje budu zatečena tim umećem življenja , bez podrške " sponzora".

Dobra devojka

17-03-2018 21:26h
Da u stanu su jeftini šeširi, pletene korpice ,..kao u ostavi , zaboravljene igračke.
Ali, ona živi sama, bori se , nije posegla za tuđim mužem i otela ga ženi i deci , nije postala pre maćeha no majka, nije se udala radi para a ni da zaustavi čaršijske tračeve,.. Živi ,kako živi , i bori se . Kapa dole . Naklon Iva. Malo je takvih !

sara

17-03-2018 21:57h
to je verovatno stan njenih roditelja i secanja na lepo detinjstvo
zato je jos uvek ostala u toj ljusturi devojcice
pa nek zivi kako zivi i nek uziva lepa iva
a beograd obozavam i svaki korak moj je treptaj
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: