Jasmina Ana: Skrovište za ljubavne maštarije

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

svetlana

16-11-2010 19:59h
pa onako...na tren odusevi sjajnim komadima,a onda na istoj slici vidite uzasno ogledalo (sa sve tobricama) i ispod komodu sasvim druge boje drveta. ne vidim svrhu slike stola sa plasticnim bokalom i ramom za sliku (?!)
krevet (spavaca soba) i kuhinja su najblaze recno ispod proseka...
ipak ima potencijala a unikatni ukrasi mi se svidjaju.
nekako imam osecaj da st joj banuli nenajavljeni pa nije imala vremena da sredi stan:)))

pera

16-11-2010 19:43h
uzas, najbolja prijateljica na farmi joj je vendi....

gaga

23-11-2010 13:44h
Добила сам нову слику о Јасмини док сам читала текст и гледала слике...могу рећи мало повољнији утисак обзиром да је гледам на фарми и нимало ми се не свиђа...делује као ''без укуса и мириса'',потпуно безлична,безвољна,трома у покрету и разговору, подложна манипулацији...тотална ми је непознаница везаност за Венди или је то однос џелата и жртве! Мислим и хоћу да верујем, да у ''нормалном'' окружењу, са паметним људима је пријатна и драга особа! Заиста ми је чудан мотив њеног учешћа на Фарми па ако је и новац у питању.

biba

17-11-2010 18:11h
nije niti cudo sto je s Vendi...
kic mic ....

nabaci

21-11-2010 13:24h
mislim da samo povrsni ljudi misle da je jasminina naj drugarica - vendi
a sto se tice stana, najvaznije je da se onome ko u njemu zivi svidja ...meni se ne dopada Gorenje sporet i ves masina, ne znam zasto ali nikada ne bih kupila Gorenje a drzim do sebe i vazan mi je enterijer

sanja

22-11-2010 04:09h
Ne znam kako ova nazovi intelektualka je najbolja prijateljica Vendi. To sve govori koliki je covek ova spisateljica ili kolika je frustracija koju ona nosi.

Aleksandra

20-11-2010 00:08h
Divno, sve je uokvireno uspomenama. Kao da smo i sami bili u Vašem toplom domu. Hvala na gostoprimstvu poštovana Jasmina Ana!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: