u duhu italije

Luksuz od poda do plafona: Ovako izgleda dom Sofije Milošević i Adema Ljajića (FOTO)

2

Lepa manekenka i fudbaler već dve godine uživaju u srećnoj vezi, a njihov torinski dom pokazuje koliko ljubavi ulažu u prostor u dom zajedno provode dane...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Srpska manekenka Sofija Milošević s fanovima na društvenim mrežama uglavnom deli fotografije svojih odevnih kombinacija, zbog čega je za sve njene obožavaoce prava poslastica fotografija stana koji deli sa svojim dragim.

 

Od izgleda Sofije Milošević nema bolje modne lekcije: Ubedljivo najbolji način da ove jeseni nosite džins

 

Budući da Adem Ljajić trenutno nastupa u italijanskom gradu Torinu, njih dvoje su se upravo ovde skrasili i izgradili zajednički dom, a manekenka je juče otkrila da je u njihovom stanu sve spremno za proslavu predstojećih praznika.

 

foto: Profimedia

 

Sofija je, naime, objavila fotografiju novogodišnje jelke i time otkrila kako izleda luksuzni stan u kom srećni par provodi dane.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on

 

- Trebalo mi je tri sata, ali Božić je moj omiljeni deo godine - napisala je Sofija ponosno.

 

Pored očaravajuće jelke ukrašene s ukusom kakav se od jedne manekenke i očekuje, njenim pratiocima na Instagramu pažnju je privukao i enterijer ovog luksuznog stana.

 

Dom Bate Spasojevića: Veličanstveni atelje s pogledom koji inspiriše

 

Gipsani radovi na plafonu i starinski kamin odišu jedinstvenom i veoma elegantnom atmosferu, a tu je i jednostavno okruglo ogledalo sa zlatnim ramom koje se savršeno uklopilo u dizajn doma.

 

Najsimpatičniji detalj je, međutim, ukras na kaminu - slova S i A, početna slova njihovih imena, koja stoje jedno pored drugog. Simbolično i neodoljivo!

makonda-tracker