puca od seksepila

Od izgleda Sofije Milošević nema bolje modne lekcije: Ubedljivo najbolji način da ove jeseni nosite džins

4

Lepa srpska manekenka važi za damu koja je i privatno uvek odevena tako da bi svakog časa mogla da se popne na modnu pistu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Jedna od najuspešnijih srpskih manekenki Sofija Milošević već neko vreme privlači pažnju ne samo svojim modnim transformacijama u okviru editorijala, kampanja i revija, već i savršenim stajlinom koji je poslednjih dana u fokusu regionalnih medija, piše Elle.

 

Sofija, koju je otkrila bivša manekenka Jelena Ivanović pruživši joj šansu da sa 14 godina uplovi u manekenske vode, već duže vreme je u vezi s fudbalerom Ademom Ljajićem. Iako se najčešće piše o ovoj ljubavi, malo je poznato da je zgodna manekenka izuzetno uspešna: radila je za mnoge do sada modne kuće - Valentino, Calvin Klein, Dona Karan, Agent Provocateur, Marc Jacobs.

 

Nema muškarca koji ne bi voleo da je u Ademovoj koži: Sofija Milošević podelila snimak koji je zapalio Instagram

 

U slobodno vreme Sofija redovno objalvjuje fotografije svojih stylish autfita na svoj profil na društvenoj mreži Instagram. Našu pažnju je privuklo je jedno od njenih interesantnih jesenjih izdanja.

 

 

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on

 

Naime, Sofija je u krem džemper uparila s uzanim džinsom i polučizmicama u camel boji, otvorenih prstiju. Ovaj jesenji look Sofija je upotpunila Gucci torbom.

 

 

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on

 

makonda-tracker