Svaka porodica organizuje život onako kako joj odgovara

Posle 20 godina zajedničkog života: Cecina sestra sa suprugom i decom napušta vilu Ražnatovića (FOTO)

0

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović podržala je odluku mlađe sestre Lidije Ocokoljić, te je tako ovoj zajednici došao kraj...

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Od samog početka karijere, Ceca je često isticala da joj je sestra Lidija najbolja prijateljica i da pred njom tajni nema.

 

Dragulj dvorišta vile na Kipru Svetlane Cece Ražnatović: Kapela koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve (FOTO)

 

Međutim, Lidija je sada odlučila da ipak napusti porodičnu vilu, te sebi, suprugu Predragu i svojoj deci, konačno priušti zasebni životni prostor.

foto: Dragan Kadić

Ceca i Lidija su neverovatno bliske, tako je od detinjstva, tako će i ostati. Dok je Arkan bio živ, on je sa zadovoljstvom prihvatio Lidiju.

 

Ona im je pomagala sa odgajanjem Anastasije i Veljka, a kasnije je Ceca njoj uzvratila sa njenom decom. Nikakve svađe ni sada nije bilo, jednostavno, Lidija ima brojnu porodicu čak četvoro dece, i ona i njen muž shvatili su da im treba odvojena kuća.

 

Jeste Cecina vila u Ljutice Bogdana velika, međutim, svaka porodica želi da organizuje život onako kako njoj odgovara. Oni žele i da Ceca napokon ima svoj mir", navodi izvor blizak porodici i dodaje da je pevačica podržala ovu Lidijinu odluku iako joj je isprva bilo teško.

Svetlana Ceca Ražnatović: Moja oaza radosti i mira na Kipru

Ceca je navikla da svaki dan provodi sa Lidijom, da se o svemu dogovaraju, da jedna drugoj pomažu oko dece. Međutim, Cecina deca su već uveliko punoletna, a Lidijina odrastaju i nije im više potrebno toliko nadzora, tako da niti razlozi više ne važe.

 

Ceca je rešila da im pomogne da nađu odgovarajuću kuću na Dedinju, a pomoći će i sa opremanjem, to je za nju posebno zadovoljstvo. Zato je na kraju pao dogovor o selidbi, a i dalje će svi biti blizu i viđati se svakodnevno", zaključuje isti izvor.

Komadić raja koji nema veze sa luksuzom, ne vredi milione i nije ogroman: Ceca se iz vile preselila u ovaj stan (FOTO)


Inače, pre dve godine pisalo se da je Lidija uz Cecinu pomoć kupila stan u širem centru grada, u kom će živeti sa porodicom. Međutim, folk diva je to kasnije demantovala, a do selidbe nije došlo.

 

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker