PEVAČICA IH UPOZNALA

Zbog Harisa je ostavila dečka: Sunčica Travica ponovo sama (FOTO)

1

Kad se manekenka zbog spota spojila s Harisom Berkovićem, njen partner je postao nepodnošljiv.

foto: Kurir
foto: Kurir

Čovek je jednostavno pukao od ljubomore

Manekenka Sunčica Travica raskinula je vezu s bivšim fudbalerom Aleksandrom Radišićem zbog njegove ljubomore, koja je kulminirala kad je ona snimala scene za novi spot Harisa Berkovića, saznaje Kurir Stars!

 

Lepotica iz Rume, koja je imala i dugogodišnju romansu s teniserom Viktorom Troickim, dugo je trpela Aleksandrove ljubomorne ispade.

Sunčica mu nikad nije davala povoda za sumnju, ali teško je biti smiren kad se zabavljaš s takvom lepoticom. On joj je stalno prigovarao zbog nečega, a kad se spojila s Harisom Berkovićem, postao je nepodnošljiv! Stalno ju je smarao, proveravao i opuživao, iako su ona i Haris od početka samo poslovno sarađivali! Pa nije to Sunčici prvi spot u kojem je glumila! Pokušala je da razgovara s njim i ponovo mu objasni sve, ali nije vredelo. Čovek je jednostavno pukao od ljubomore i ona mu je ladno rekla ćao, nema više - kaže izvor Kurir Starsa blizak manekenki.

 

Na sred nastupa otkrila da je Haris ostavio: Rada Manojlović se oglasila povodom raskida (FOTO)

 

Sunčica Travica nije odgovarala na naše pozive, ali i po njenom profilu na Instagramu zaključili smo da više nije sa svojim tri godine mlađim sugrađaninom. Manekenka je pre dve nedelje izbrisala sve njihove zajedničke fotke, koje su svedočile o vezi dugoj 10 meseci.

 

foto: Instagram/printscreen

 

 

 

 

makonda-tracker