ne mari za opomene

BAHTOST MILIJARDERKE koja prevazilazi granice ljudskosti: Slavica Eklston najgora KOMŠINICA (FOTO)

2

Da su se barem potrudili pa stavili neku mrežu, ili nas nazvali i zamolili za razumevanje - ma ništa! Teraju nam goste i ne daju nam da živimo, rekao je prvi komšija Slavice Eklston.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavica Eklston na svojoj kući u Zatonu kod Dubrovnika radi već mesecima. S gradilišta kuće dižu se oblaci prašine, a buka od svakodnevnoga brušenja je nesnosna, kaže njen komšija Frano Gverović, koji se u početku nije mnogo bunio. Ipak, kada su s letom stigla i prva otkazivanja gostiju, odlučio je da progovori.

Pa šta bi joj bilo da dva meseca nije radila na kući! Žalio sam se gradskim službama, a oni su mi rekli da se može raditi i u ovom letnjem periodu. Sugerisali su mi da se zbog prašine obratim Ministarstvu zdravstva, uz napomenu da će me oni otkantati," prepričao je Frano svoju situaciju novinarima Dubrovačkog vjesnika.

Slavica Eklston kupila luksuznu vilu u Dubrovniku

 

I oni su potvrdili kako je tokom njihove posete ogorčenom Zatonjaninu brusilica neumorno radila i podizala oblake bele prašine koja se svuda uvuče. Gverović se žali kako svaki dan po nekoliko sati utroši u čišćenje terasa, ograda, stolova...

 

Gosti se, kaže Frano, čude i bune, a oni ih časte i zabavljaju, skreću pažnju s buke, samo da svi ne otkažu boravak koji su platili u nadi da će se tih par dana odmoriti i nauživati.

 

foto: Profimedia

Prašina ne bi smela da ide u nas. Da su se barem potrudili pa stavili neku mrežu, ili nas nazvali i zamolili za razumevanje - ma ništa! Teraju nam goste i ne daju nam da živimo", završio je.

 

makonda-tracker