PSIHOLOG OTKRIVA

Šalje jasnu poruku svima: Evo zašto Megan Markl ČESTO nosi ROZE haljine (FOTO)

0

Iako pre braka s princom Harijem Megan Markl nije imala problema s biranjem dominantnih boja i upečatljivih dezena, otkako je postala vojvotkinja od Saseksa njen stil se drastično promenio, a jedna nijansa uvek iznova može da se vidi na njoj

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Marklfoto: Profimedia

Bledo ružičasta nijansa, toliko nežna da pod određenim uglovima podseća na belu, najnovija je omiljena boja Megan Markl i čista suprotnost bojama koje je nosila na javnim događajima pre nego što je stekla titulu vojvotkinje od Saseksa.

 

36-godišnjakinja odjednom se transformisala u damu s kraljevskih dvorova, što je i očekivano, ali nije očekivan njen izbor ružičaste koja bi uskoro mogla da postane njen zaštitni znak.

 

Kejt Midlton i Megan Markl
Kejt Midlton i Megan Marklfoto: Profimedia

Nedugo nakon kraljevskog venčanja, za prvo pojavljivanje princa Harija i Megan Markl kao bračnog para na baštenskoj zabavi princa Čarlsa Megan je odabrala bledo ružičastu haljinu s potpisom brenda Goat.

 

Nekoliko dana kasnije, na dan Trooping the Colour kada Britanci slave kraljičin rođendan, Megan je prvi put s ostatkom kraljevske porodice kročila na balkon Bakingemske palate u bebi ružičastoj haljini spuštenih rukava s potpisom modne kuće Karolina Herera, što je izazvalo brojne spekulacije o tome da li je Megan time prekršila kraljevski protokol ili nije.

 

Megan Markl
Megan Marklfoto: AP / John Stillwell

Na kraju, pre nekoliko dana Megan se pridružila princu Hariju i kraljici Elizabeti na prijemu u Bakingemskoj palati, a za tu priliku je obukla bledo ružičastu Pradinu haljinu s dugmićima i kaiš brenda Akvazura, crne štikle i torbicu s potpisom iste modne kuće.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker