sjajno rešenje

NA KOJI NAČIN DA SE IZBORITE SA PREKOMERNIM ZNOJENJEM? Zaustavite ovaj problem jednom za sva vremena!

0

Prekomerno znojenje može da predstavlja problem ne samo kada je toplo vreme, već i kad krenu hladniji dani.

foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Mislite da možete da zakamuflirate fleke i neprijatne mirise, ali to možda uspete samo za kratak deo dana. Onda se opet vraćate problemu, ne osećate se lepo, stegnuti ste i pod stresom. Ne morate tako da se osećate, jer vam u spas stiže Perspi Guard sprej!

Znojenje
foto: Promo

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

 

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

 

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

 

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

Znojenje
foto: Promo

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

 

makonda-tracker