novi problemi

ZLOSTAVLJALA DETE OD 11 GODINA?! Nove šokantne optužbe na račun proslavljene komičarke i voditeljke

4

Dok traje istraga zbog maltretiranja radnika koji realizuju njenu čuvenu emisiju, Elen Dedženeres se suočava s još optužbi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Miljenica američke javnosti Elen Dedženeres prolazi kroz težak period. Nakon što je pokrenuta istraga zbog mobinga i rasizma iza kulisa njene emisije "Elen", pojavio se novi problem.


Kako piše Mirror, pre 40 godina, pre nego što je postala poznata, Dedženersova se navodno ponašala okrutno prema Benu Gravoletu, sinu svoje tadašnje šefice, koji je imao svega 11 godina i kojeg je nazila "debelim" i "glupim". Navodno je ismevala njegovu odeću i uživala u ovim neprijatnim scenama.

 


Odugovlačio sam odlazak u maminu kancelariju posle škole ili kad sam bolestan, Elen je bila tamo — ispričao je Ben za britanski Dejli mejl.


— Kritikovala me je zbog težine. Pokušavao sam da radim domaći, a ona me je nazivala glupim, nazivala me je debelim. Komentarisala je moju odeću — prisetio se on. — Bio sam samo dečak, a to je bila odrasla žena koja je uživala iako sam bio vidno uznemiren.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Ben, koji danas ima 25 godine, rekao je da je komičarka bila "najzlobnija, najpokvarenija, najgora osoba" i da je zlostavljanje koje je doživeo od nje imalo posledice na njegov život. Istakao je da je gledao njenvrtoglavi uspon ka holivudskom vrhu i slušao kako svi hvale Elen Dedženeres sve vreme znajući da je reč o lošoj osobi.


Kome može da pruži zadovoljstvo nanošenje bola detetu? — dodao je on na kraju.
 

 

makonda-tracker