šuška se i o rastanku

TERAJU LJUDE OD SEBE, PRIBOR ZA JELO JE ZABRANJEN: Procureli bizarni detalji o jednom od najpoznatijih parova u Holivudu

5

Elen i Porša su multimilionerke koje žive u mehuru. Gube kontakt s realnošću i sve su ekscentričnije — kaže izvor.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Elen DedženersPorša de Rosi zajedno su od 2004, a venčale su se četiri godine kasnije. Za to vreme, stekne su imidž jednog od najskladnijih parova u svetu slavnih, ali u poslednje vreme sve češće se može čuti da njihov odnos nije kakav je ranije bio.

 

Štaviše, u jednom periodu se šuškalo da su Dedženeresova i De Rosijeva pred razvodom, za šta je navodno bila kriva Elen i njena potreba da sve kontroliše i bude glavna. Glumica i voditeljka nisu se tada oglašavale, a nakon nekog vremena su na njihovim rukama ponovo zasijale burme i sve je izgledalo u redu.

 

Ipak, njihova svakodnevica daleko je od uobičajene, sada tvrde izvori bliski paru, a Elenino sve bizarnije ponašanje preti da ponovo naruši njihov odnos.

 

Kako piše magazin In Touch, kako bi održale svoj brak, Porša i Elen imaju neobičajne rituale kao što su “zavet ćutanja” i “stroga pravila koja podrazumevaju da jedu rukama umesto priborom za jelo i izbegavanje da jedu s drugima”.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Izvor ovog lista tvrdi da par živi u “svom izolovanom svetu”, a navodno je Elen iz svog života isključila bliske prijatelje s kojima se družila godinama.

 

Elen i Porša su multimilionerke koje žive u mehuru. Gube kontakt s realnošću i sve su ekscentričnije — kaže izvor.

 

To, međutim, nije sve — par se nedavno dogovorio da se penzionišu i presele u Australiju, ali je Elen najavila da će nastaviti da snima svoj talk show do 2022. godine.

 

— Elen se zaklela da će dati otkaz kako bi se preselile. Rekla je svim svojim prijateljima da se raduje što će se penzionisati — kaže on i dodaje da se Porša oseća iznevereno, zbog čega neki njihovi prijatelji veruju da ovaj brak neće potrajati još dugo.

 

 

makonda-tracker