NOVI POČETAK

NIJE MU SMETALO ŠTO ŽELI DA PEVA, ALI… Isplivali novi detalji o razvodu Slavice Ćukteraš

1

Godinama se spekulisalo da se Zvezda Granda povukla sa scene jer njen tadašnji suprug Vlada Avramov nije želeo da se ona bavi pevanjem.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Slavica Ćukteraš priznala je da se razvela od bivšeg golmana Vlade Avramova, ali o detaljima nije želela da govori za javnost. Kako se sada navodi, pevačica je bila ta koja je odlučila da stavi tačku na brak jer je suprug nije podržao u želji da se vrati nastupima.

 

Slavica je rešila da se posle pet godina vrati na scenu, ali je Avramov u tome nije podržao, pošto je smatrao da joj je mesto uz njega u inostranstvu, a ne na tezgama, piše Kurir.

 

- Slavica je 2018. razgovarala sa suprugom i on ju je podržao da se vrati muzici. Snimila je singl, počela je da se pojavljuje u medijima, što je u njoj probudilo želju da se u potpunosti vrati svom poslu. Tada je rekla Vladimiru da bi želela da počne i da nastupa, a on je odmah negodovao. Rekao joj je: "Ne dolazi u obzir da moja žena peva po kafanama. Ti treba da pratiš mene i porodicu, kao i dosad. Možeš da snimaš pesme, ali ne i da nastupaš" - tvrdi izvor ovog lista.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on

 

Kako se dalje navodi, pevačicu je to veoma povredilo.

 

Slavica i Vlada, koji se sada bavi trenerskim poslom, venčali su se 2016. godine i u braku dobili ćerkicu Viktoriju.

 

- Kada sam upoznala Vladu, imala sam uspešnu karijeru koju sam prekinula da bismo se ostvarili kao roditelji. Sada više nisam spremna za takva odricanja - rekla je nedavno Slavica.

 


 

makonda-tracker