"NEMA DRAME!"

NIKAD EMOTIVNIJA: Slavica Ćukteraš je u privatnom životu prošla mnogo toga, a sad će to JAVNO PRIKAZATI ― evo i kako!

1

Budući da je od prvih dana na estradi Slavica Ćukteraš kupila srca fanova, pa važi za jednu od najharizmatičnijih pevačica, nije ni čudo što su mnogi željno čekali njen povratak na scenu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pre nekoliko nedelja Slavica je objavila prvu pesmu posle duže pauze, kojom je najavila svoj veliki povratak i ponovo zagrejala srca fanova. Naravno, ona ne planira tu da stane!

 

Pored nastupa koje ima svakog vikenda širom regiona, Slavica je odlučila da sebe i svoje fanove počasti novom pesmom i to baš na svoj rođendan, 28. januara.

- Spremnija sam nego ikada da svojoj publici dam sve ono što zaslužuje - kaže Slavica i dodaje - Bilo je mnogo priča i glasina o meni u poslednje vreme, ali mislim da sam stavila tačku na to. Objasnila sam da u mom privatnom životu nema drame, moj bivši suprug i ja smo odlični prijatelji, a i moja publika od mene nikada nije očekivala skandale, pa je tako i sada. Nakon nekoliko godina pauze, stvarno sam se uželela dobre muzike i mogu sada da najavim da moju publiku tek očekuju iznenađenja - objašnjava Slavica.

 

foto: Damir Dervišagić

Ona je dodala da ju je inspirisala saradnja s mladim ljudima.

 

- Posle pesme "Pun gas" koja je osvojila sve, spremna sam da im dam nešto novo i drugačije, što do sada nije viđeno kod nas. Pesma "Koban ili savršen" ima emociju koju sam osetila na prvo slušanje, a kada si okružen mladim i svežim ljudima koji su na toj numeri radili, onda i sam dobiješ ideje za nešto novo. Tako da sam odlučila da svima predstavim deo sebe, svog života, u spotu koji će pratiti ovu numeru. Videće me u neočekivanim situacijama, poput onih da, na primer, peglam veš, šetam psa ili spremam ručak. Na ovaj način će mnogi imati prilike da vide da ja živim svakodnevni život kao i oni i jedva čekam da čujem reakcije - kaže Slavica.

 

 

makonda-tracker