okupiće krem estrade

NE OČEKUJE SE MANJE OD 300 ZVANICA: Boban Rajović najavio novu SVADBU DECENIJE!

0

Venčanje Veljka Ražnatovića privuklo je mnogo pažnje, najviše zbog velikog broja slavnih gostiju, ali ova svadba preti da je nadmaši…

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Popularni Boban Rajović jedan je od najzaposlenijih pevača u regionu, ali on je najsrećniji kada je daleko od kamera sa suprugom Draganom i decom Andrijom, Ivanom i Anđelom. Njegova ćerka Ivana pružila je ocu mnogo radosti prošle godine vešću da se verila, a Pink javlja da porodica pravi veliku svadbu ovog leta.

 

Boban je bio presrećan kada je saznao da se Ivana verila. Ništa ga više nije obradovalo i odmah su krenuli sa razgovorima gde će praviti svadbu. Mislili su da to bude u Beogradu, ali su na kraju ipak odlučili da svadbeno veselje bude u Crnoj Gori. Nisu još sigurni u kom prostoru će biti održano slavlje, ali najverovatnije će biti u jednom elitnom hotelu u Bečićima. Još se dogovaraju oko broja gostiju, ali sigurno je da ih neće biti ispod 300 — istakao je za ovaj portal dobro obavešten izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boban Rajović (@rajovicboban) on

 

S obzirom na to koliko prijatelja Rajović ima na estradi, očekuje se ogroman broj regionalnih superzvezda, pa ovo venčanje preti da okupi još više slavnih zvanica nego što smo videli na svadbi Veljka Ražnatovića.

 

 

makonda-tracker